Detalii desfasurare MIDOCARavana Serviciilor Secrete si Complete

parteneri-si-sponsori
0

Detalii desfasurare MIDOCARavana Serviciilor Secrete si Complete

05.10.2011

Asa cum am anuntat, pornim intr-o noua MIDOCARavana.

De data aceasta scoatem la plimbare mult mai multe modele decat data trecuta. Vom defila prin tot Bucurestiul intre locatiile in care ne vom instala cartierul general cu modelele Volkswagen: Polo, Golf, Golf Cabrio, Scirocco, Jetta, Passat, Eos, Sharan, Tiguan, Touareg, Amarok si Crafter – o intreaga suita aleasa de modele Volkswagen!

Dar pentru ca aceasta nu este orice caravana, ci MIDOCARavana Serviciilor Secrete si Complete, daca veti fi zariti prin zonele noastre de filaj, trebuie sa stiti ca riscati sa fiti rapiti de agentii nostri speciali si dati pe mana agentelor secrete MIDOCAR. Acestea vor avea grija sa aveti parte de acelasi tratament care le-a fost aplicat si lui Hoinaru si Andrei Cismaru.

Pe langa asta, in zona cartierului general, vor fi prezentate toate masinile participante la MIDOCARavana,  iar cateva dintre agentele Serviciilor Secrete si Complete MIDOCAR vor aplica chestionare pe tabletele Prestigio din dotare. In urma completarii chestionarului, se vor acorda aleatoriu premii constand in cutite elvetiene multi functionale, cani termos auto, jucarii Bettle antistres, kituri Blue Motion, carti cu istoria Volkswagen „Povestea unei pasiuni” si cateva gadget-uri Prestigio (GPS-uri, e-book readers si memorii externe).

MIDOCARavana Serviciilor Complete si Secrete va avea zona de actiune joi intre orele 14.00 si 19.00 in parcarea Militari Shopping, vineri,  tot intre orele 14.00 si 19.00, ne mutam in parcare la Bucuresti Mall (Vitan), iar sambata vom fi prezenti in parcarea Plaza Romania in intervalul orar 11.00 – 18.00.

Chiar daca de sambata seara ne retragem cu masinile catre sedii, campania continua pana la sfarsitul lunii, cu alte doua concursuri. Primul, va fi un concurs creativ, care se va desfasura pe pagina noastra de Facebook, in perioada 10 – 14 octombrie. Premiile oferite in urma concursului de pe Facebook fac parte din recuzita agentelor secrete prezente la MIDOCARavana Serviciilor Secrete si Complete: trei Tablete Prestigio MultiPad PMP7070. Cat de curand, vom oferi detalii despre ce trebuie sa faceti pentru a intra in cursa pentru cele trei tablete puse la bataie.

In plus, mai avem o surpiza pentru cei care vor sta de vorba cu agentele secrete in zonele de actiune amintite mai sus. Toti cei care se vor inscrie la un test drive cu un model Volkswagen si vor veni intr-una dintre locatiile MIDOCAR Otopeni sau MIDOCAR Vitan pentru efectuarea acestui test drive, vor participa la o tragere la sorti. Aceasta va avea ca premiu o sesiune prelungita de test drive, cu oprire la Hotel Rex 4* din Tulcea, unde vor avea asigurata cazarea si masa.

Regulamentul de desfasurare al MIDOCARavanei Serviciilor Secrete si Complete Volkswagen si conditiile in care puteti participa la concursuri, le puteti consulta aici, in regulamentul oficial al actiunii.

Acestea fiind spuse, pazea! Vin agentii speciali sa va rapeasca!

 

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2