Eos, varianta Candy White, la MIDOCAR Otopeni

Picture-005-Small
0

Eos, varianta Candy White, la MIDOCAR Otopeni

20.07.2011

Volkswagen Eos este unul dintre cele doua modele cabrio fabricate de Volkswagen si recent readuse in centrul atentiei.

Azi am expus un exemplar deosebit in showroom-ul MIDOCAR Otopeni. Caroseria modelului afiseaza o eleganta clasica alba, nuanta Candy White. Scaunele contrasteaza puternic cu o tapiterie din piele rosie „Napa Cool Leather”.

Masina este dotata cu o motorizare pe benzina 1.4 TSI si 160 CP care o ajuta sa adopte o atitudine sportiva caracteristica modelelor coupe. Insa atunci cand detii un cabrio trebuie sa profiti de farmecul sau si sa te bucuri de cat mai multe plimbari relaxante sub cerul liber. Decapotarea lui Volkswagen Eos se realizeaza rapid si comod, prin simpla actionare a unui buton asezat sub cotiera soferului. Daca nu se doreste decapotarea completa, exista optiunea de a deschide trapa din sticla, fixata in hard top. Acesta este singurul model din lume care este decapotabil si in acelasi timp este doatat cu o trapa.

Fisa completa cu dotarile masinii expuse la MIDOCAR Otopeni poate fi vizualizata aici.

Pentru alte informatii cu privire la aceasta masina, consilierii de vanzari de la MIDOCAR Otopeni (e-mail: vw@midocar.ro; tel.: 021.300.79.50) va vor raspunde cu placere la orice fel de intrebare.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2