Facem cunostinta cu noul Volkswagen Tiguan

1416470880
0

Facem cunostinta cu noul Volkswagen Tiguan

28.07.2011

Noul model Volkswagen Tiguan a fost lansat de curand si pentru piata din Romania.

Tiguan este unul dintre cele mai de suces SUV-uri datorita dimensiunilor sale compacte, potrivite pentru activitatile de zi cu zi din mediul urban si a calitatilor sale off road care va asigura ca veti ajunge la destinatie, chiar si atunci cand nu dispuneti de o sosea asfaltata.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7rNeurPGrqY’]

Facelift-ul aplicat noului model aduce cele mai multe modificari din punct de vedere estetic pentru partea frontala, care il incadreaza in linia actuala de design a marcii Volkswagen.

De asemenea, modelul se lauda si cu noile tehnologii implementate care sporesc confortul si siguranta pasagerilor. Transmisia cu dublu ambreiaj DSG, tractiunea integrala 4MOTION si sistemele de asistenta (functia de detectare a gradului de oboseala, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare „Lane Assist”, faruri inteligente prin Dynamic Light Assist) sunt cateva dintre atuurile de care va puteti bucura la volanului noului Volkswagen Tiguan.

Masina se prezinta initial in patru linii de echipare Trend & Fun, Sport & Style, Track & Field si Track & Style si mai multe variante de motorizari dintre care puteti alege. Aici puteti consulta oferta Volkswagen Tiguan Atittude cu preturi promotionale aplicate fiecarei linii de echipare.

Dotarile optionale pe care le puteti adauga va vor ajuta pentru definirea celui mai potrivit model Volkswagen Tiguan pentru fiecare dintre voi. Lista de pret completa poate fi vizualizata aici.

Ce parere au avut cei care au avut ocazia sa testeze deja modelul puteti vedea aici, sau aici.

Mai multe informatii despre noul Volkswagen Tiguan puteti afla de la consilierii nostri de vanzari de la MIDOCAR Otopeni sau MIDOCAR Vitan.

 

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2