MIDOCAR si Volkswagen Classic Club va invita la KdF Party!

0

MIDOCAR si Volkswagen Classic Club va invita la KdF Party!

In anul 2013, marca Volkswagen aniverseaza 75 de ani de la fabricarea primului Volkswagen Beetle.  MIDOCAR si Volkswagen Classic Club organizeaza pe data de 11 mai 2013 evenimentul aniversar “KdF Party”, la care sunt asteptati proprietari si fani ai Volkswagen Beetle.

Cele aproape 50 de masini, reprezentante ale celor trei generatii Beetle, se vor strange incepand cu ora 11:00 in Piata George Enescu, in parcarea de la Ateneul Roman. Defilarea va incepe in jurul orei 12:30, pe traseul Calea Victoriei – Bulevardul Regina Elisabeta – Piata Universitatii – Piata Unirii – Fantani – Splaiul Unirii,  cu destinatia MIDOCAR Vitan.

La showroom-ul Volkswagen MIDOCAR Vitan vor avea loc concursuri inedite, precum jalonari cu predare de stafeta, trageri la poarta de la volanul masinilor si constructii de subansambluri Beetle. Echipa Kiss FM va insoti parada si va anima atmosfera petrecerii. Intregul eveniment va fi filmat cu drone si camere GoPro, cu sprijinul partenerilor nostri de la MXshop.ro, care ne pun la dispozitie echipamentul tehnic necesar.

Publicatiile AutoBild, Automarket.ro, Gentlemen’s Car si Promotor vor juriza si vor oferi premii participantilor, iar Castrol Romania va oferi uleiuri pentru motor celor mai nonconformisti posesori de Volkswagen Beetle. Toti cei prezenti pot participa la tombola finala la care pot castiga un curs la scoala de zmeie Kite Fever, din Brasov. Evenimentul va fi indulcit de Cofetaria Armand. The Beetle va asteapta la test-drive, alaturi de surpriza verii: The Beetle Cabrio 70’s Edition.

 Volkswagen Beetle MIDOCAR Bucuresti parada 75 ani

Parteneri media: AutoBild.ro, Automarket.ro, Gentleman’s Car, Kiss FM, Promotor

Parteneri ai evenimentului: Castrol Romania, Cofetaria Armand, Kite School, MXshop.ro

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2