Star Trek: Into the Darkness. In cinematografe, din 17 mai.

castigatori-ROimage-e1368612920416
0

Star Trek: Into the Darkness. In cinematografe, din 17 mai.

Din 17 mai, RoImage prezinta in cinematografele din Romania sequelul Star Trek: Into the Darkness.

Producatorul J.J. Abrams a creat din nou un thriller SF spectaculos. Fanii Star Trek vor aprecia regasirea cu personajele din  „The Future Begins” (2009), efectele vizuale impecabile si actiunea exploziva.

star-trek-into-darkness-imax-bucuresti-premiera-mai-cinema

Membrii echipajului de pe Enterprise sunt chemati sa se intoarca acasa, cand descopera ca o forta de neoprit din interiorul organizatiei a aruncat in aer flota si tot ce insemna aceasta, lasand lumea noastra intr-o situatie de criza. Benedict Cumberbatch, in rolul lui Khan, este unul dintre „supraoamenii” modificati genetic care paraseste Organizatia si planuieste eradicarea speciilor „inferioare”. Avand acum o problema personala care cere rezolvare, capitanul Kirk incepe vanatoarea in zona de razboi pentru a captura un singur om care s-a transformat intr-o arma de distrugere in masa.

Eroii nostri se arunca intr-o lupta suprema pe viata si pe moarte, ca un joc de sah periculos, in care prietenii de-o viata sunt distruse si in care trebuie facute sacrificii pentru singura familie pe care Kirk o mai are in viata: echipajul sau.

MIDOCAR si RoImage ofera 4 invitatii duble la filmul „Start Trek: Into the Darkness”. Raspunde la intrebarile [chestionarului] pana miercuri, la ora 12:00 p.m si poti fi unul dintre cei 4 castigatori!

Ca bonus, RoImage ofera si 4 invitatii duble la filmul „Pain & Gain” („Trage tare si te scoti”).
Castigatorii vor fi extrasi prin random.org si anuntati pe pagina de Facebook MIDOCAR si pe blogul MIDOCAR.

(La concurs nu se pot inscrie persoanele care au castigat concursuri anterioare sponsorizate de RoImage. Invitatiile sunt valabile in cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti Mall (Vitan).

UPDATE:

Castigatorii sunt:

castigatori ROimage

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2