Cum a fost la KdF Party?

942041_327038117425508_1599327849_n
0

Cum a fost la KdF Party?

Pe 11 mai 2013, alaturi de Volkswagen Classic Club am organizat cea mai mare parada Volkswagen Beetle din Bucuresti, din ultimii 10 ani. Evenimentul a marcat implinirea a 75 de ani de la primul Kafer si a reunit cele trei generatii Beetle. Petrecerea a continuat la showroom-ul Volkswagen MIDOCAR Vitan.

Evenimentul aniversar Volkswagen Beetle, pe care l-am desfasurat sub denumirea „KdF Party”, a reprezentat cel de-al doilea episod prin care am vrut sa recream un tablou viu cu istoria unui model iconic.  Primul a fost reprezentat de sesiunea foto dedicata evolutiei Volkswagen Golf, in Revista AutoExpert.

Cu Volkswagen Classic Club, nu suntem la prima colaborare; prima data am facut cunostinta la deschiderea showroom-ului MIDOCAR Vitan, in 2008 (foto aici). In acelasi an, clubul Volkswagen Classic Club s-a fondat ca ONG, dupa ce 5 ani a existat doar ca grup. Istoria a facut sa organizam evenimentul impreuna in aceeasi locatie. Am putea spune ca ne reinventam, precum Beetle, sub aceeasi carapace.

Anul acesta intalnirea a fost cu atat mai speciala, cu cat Volkswagen Classic Club implineste 10 ani de cand organizeaza intalnirile proprietarilor Volkswagen Beetle. Broscarii se intalnesc inca din anul 2003, in aceeasi Piata Enescu:

kdf party, beetle, midocar

In parcarea Ateneului Roman am numarat aproximativ 80-90 de masini, iar la MIDOCAR Vitan au ajuns in jur de 70. Astfel, am reusit sa organizam cea mai mare parada Volkswagen Beetle din ultimii 10 ani. Ne-am bucurat sa avem reprezentate, in numar mare, toate cele trei generatii Volkswagen Beetle. S-au alaturat si proprietari Golf I si II, precum si proprietari Porsche sau Karmann Ghia, iar piata George Enescu a devenit un Worthersee in miniatura (chiar in acelasi week-end chiar se desfasura Festivalul Worthersee in Austria).

Participanta a fost si singura buburuza din tara cu motor electric. Este vorba de VN 04 SSX a lui George Catalin Marinescu. De asemenea, a facut prezenta si cea mai veche broasca din Romania, inmatriculata si functionala: PH 10 WZX a lui Mihai Apostol, fabricata in anul 1952. La eveniment au participat proprietari din Bucuresti, Buzau, Prahova, chiar si din Iasi.

Odata cu sarbatorirea a 75 de ani de Volkswagen Beetle, i-am urat bun venit si lui The Beetle Cabrio! Un model 70’s Edition a intampinat oaspetii in fata showroom-ului.

942041_327038117425508_1599327849_n

Am avut alaturi parteneri precum Castrol Romania, Cofetaria Armand, Kite Fever, MXshop.ro, precum si sprijinul presei auto de specialitate. Muzica si entertainment-ul au fost asigurate de Kiss FM si Marian Soci.

Fotografii de la eveniment sunt disponibile pe paginile de Facebook ale MIDOCAR, Volkswagen Classic Club si pe pagina evenimentului.

KdF Party a fost un eveniment de succes, fapt dovedit de numarul mare de participanti si de aparitiile in mass-media. Atat publicatiile de profil, cat si televiziunie (ProTV) au preluat informatii, imagini si secvente video din timpul desfasurarii.

Cu ajutorul dronelor de la MXshop.ro, am surprins momentele cheie de la KdF Party si am pus cap la cap un clip de care sa ne amintim si peste alti 75 de ani. Vizionare placuta!

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2