Noul Volkswagen CC

volkswagen_cc_2012_2-e1331044016900
0

Noul Volkswagen CC

06.03.2012

Prezentat pentru prima data anul trecut in luna Noiembrie, Noul Volkswagen CC a intrat in productia de serie si este deja disponibil pentru comenzi la MIDOCAR! Mai mult de atat, daca ne vizitati showroom-urile va vom intampina cu doua exemplare ale celei mai noi limuzine coupe!

Eleganta suverana a noului Volkswagen CC emana siguranta si spirit imperial. Neobisnuita silueta dinamica a unei masini in patru usi descrie, de fapt, o veritabila sportiva. Linia coupe  atrage imediat toate privirile si transforma design-ul in pasiune.

Deja de la usa Noului Volkwagen CC, va intampina pragurile stralucitoare, reprezentand o promisiune in ceea ce priveste stilul dinamic de care va veti convinge apoi. Materialele excelent prelucrate, ca de exemplu pielea care imbraca volanul si maneta schimbatorului de viteze, creeaza in interior contraste incitante cu insertiile decorative „Titansilver” si cu tapiteriile „Silversprint”, din material de cea mai buna calitate. Pe panoul de instrumente, ceasul analogic atrage toate privirile, design-ul avand linii clasice si traditionale. Lampile pachetului de iluminare ambientala invaluie interiorul noului Volkswagen CC intr-o lumina placuta si confera senzatia de spatiu si calitate, in interiorul acestui confortabil coupe.

Sistemele de siguranta si confort sunt dotari standard ale Noului Volkswagen CC. Printre acestea se numara, alaturi de tetierele optimizate ca siguranta, si funcţia de monitorizare pentru presiunea din pneuri, inclusa in echiparea standard.  Ca dotare optionala, functia „Side Assist” avertizeaza, incepand de la 30 km/h, atunci cand in unghiul mort se afla alti participanti la trafic, detectati de sistem.

Standard este si Auto Hold-ul, gratie caruia puteti relaxa piciorul de pe frana in traficul urban cu multe porniri si opriri, in blocajele din trafic si in rampă. Mai mult, frana electronica de parcare, in combinatie cu asistentul pentru franare, asigura mai mult confort pentru sofer si mai multa siguranta. La cerere, Noul Volkswagen CC va ajuta chiar la incarcarea bagajelor in portbagaj, gratie functiei „Easy Open„: in combinatie cu sistemul pentru acces si pornire fara cheie „Keyless Access„, un senzor va deschide usa portbagajului, imediat ce soferul, aflat in spatele masinii, da semnalul in acest sens, prin miscarea piciorului. La fel, si dispozitivul optional de remorcare, cu functie electrica de deblocare, poate fi foarte usor folosit: apasand un buton si cu cateva manevre, dispozitivul poate fi fixat sub masina, atunci cand nu doriti sa-l folositi.

Echiparile pe benzina au motorizari 1.8 TSI / 160 CP, 2.0 TSI /210CP si un varf de gama V6 FSI de 3.6 litri / 295 CP.
Pentru cei care prefera motoarele diesel, Volkswagen CC pastreaza cele doua versiuni de putere ale motorului 2.0 TDI, de 140 CP respectiv 170 de CP.

Motorizarile TDI cu BlueMotion Technology disponibile pe ambele variante de motorizari au performante deosebite, in conditiile in care consumul si emisiile sunt reduse. In acest scop, de exemplu, functia Start-Stop opreste automat motorul cand masina este oprita si schimbatorul se afla în pozitie neutra si il porneste automat la actionarea ambreiajului.

Preturile incep de la 27.555 E + TVA iar lista completa de preturi si dotari poate fi vizualizata aici.

Variantele expuse in showroom-urile noastre au motorizari TDI 170 CP/ 125 kW, cutie DSG automata, 4Motion.


Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2