Volkswagen Amarok in mijlocul echipei Finalei din ’86

IMG_0870-e1336041073930
0

Volkswagen Amarok in mijlocul echipei Finalei din ’86

03.05.2012

Este primul fotbalist roman intrat in Cartea Recordurilor.
Supranumit „Eroul de la Sevilla”, dupa ce in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 contra FC Barcelona apara patru penalty-uri consecutive executate de FC Barcelona, contribuie la castigarea trofeului de catre o echipa romaneasca.
In prezent, poarta titlul de Presedinte Onorific al echipei de fotbal Steaua Bucuresti.

Nu poate fi altul decat Helmuth Duckadam.

Eroul de la Sevilla se declara, printre altele,  si fan al grupului Volkswagen AG, fiind proprietar al unui Audi A6 allroad, iar in trecut detinator al unui Audi Q7. Interesat si de modelele sub emblema „Das Auto”, Helmuth Duckadam a dorit sa testeze noul Volkswagen Amarok in drumul catre o destinatie speciala.

Pe 7 mai se implinesc 26 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni, eveniment care va fi marcat prin reunirea echipei Finalei din 1986 si sustinerea unui meci de fotbal demonstrativ in zona Cheilor Gradistei. Astfel, Amarok-ul nostru condus de Helmuth Duckadam va urca pe platoul Fundata, pe crestele Muntilor Piatra Craiului si Bucegi, pentru a-si demonstra abilitatile offroad.

Masina noastra il va insoti pe Duckadam si pe 9 mai, pe National Arena, cand isi vor disputa victoria cele doua echipe spaniole calificate in Finala Europa League.

Daca vrei sa testezi si tu Volkswagen Amarok, click aici.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2