Volkswagen Polo R WRC la Festivalul Wörthersee 2012

807704l-e1337935165941
0

Volkswagen Polo R WRC la Festivalul Wörthersee 2012

25.05.2012

Celebrul Festival anual de la Wörthersee si-a propus ca si in acest an sa isi incante fanii prin prezentarea celor mai noi creatii ale grupului german. Noul Polo R WRC este printre vedetele concernului Volkswagen in 2012.

Model mult mai rapid decat versiunea GTI, acesta promite sa impresioneze in cadrul Campionatului Mondial de Raliuri din 2013. Polo R WRC Wörthersee 2012 are un motor TSI in 4 cilindri de 2.0 litri si 220 CP.

Fiind vorba insa de o versiune de strada, s-a renuntat la o serie de dotari specifice modelelor de raliuri. In schimb, la interior s-au pastrat scaunele sport si volanul in piele Alcantara, iar la exterior, evacuarea dubla si jantele specifice de curse. Volkswagen intentioneaza sa produca o serie limitata a acestei versiuni, la un pret care inca nu a fost comunicat.

Noua versiune ultrasportiva prezentata in cadrul festivalului spera sa surprinda placut fanii si sa ii poarte intr-o scurta calatorie in viitor. Combinand cu succes caracteristicile noului model WRC cu care intentioneaza sa participe in cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, nemtii au reusit sa creeze o noua versiune supersport perfect adaptata orasului. Miza Volkswagen este ca noua versiune Polo sa devina produs de serie si sa completeze gama deja existenta.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2