Volkswagen Golf GTI Black Dynamic

db2012au00532medium1-copy-e1338117539673
0

Volkswagen Golf GTI Black Dynamic

27.05.2012

Saptamana Festivalului Worthersee tocmai s-a incheiat. Concepte auto ale grupului Volkswagen AG au fost infatisate in premiera, spre deliciul celor prezenti la eveniment. Black Dynamic este unul dintre ele, creat de catre fani Volkswagen pentru fani Volkswagen. 

Golf GTI Black Dynamic este rezultatul muncii de opt luni de zile a unui grup de tineri cu varste intre 18 si 24 de ani, care a recreat un nou concept al hot hatch-ului Volkswagen. Cu sustinerea companiei din Wolfsburg, acestia si-au lasat amprenta asupra elementelor de design ale masinii. Astfel, au aparut restilizari ale blocurilor optice LED, un model nou de jante si o capota neagra mata cu insertii grafice care se regasesc atat pe lateralul masinii, cat si pe grila din plasa. Interiorul in negru si rosu ascunde un sistem audio dotat cu noua difuzoare si o putere de 1.800 W.

Ulrich Hackenberg, managerul de proiect din partea Volkswagen, declara: „Proiectul ilustreaza cum, prin intermediul cunoasterii, al pasiunii si al creativitatii, tinerii nostri ucenici s-au implicat in realizarea unui prototip GTI care aduce un boost de elemente tehnice extravagante unei masini de zi cu zi.”

 Sursa foto: autoblog.com

Festivalul Worthersee se desfasoara anual, pe malul lacului cu acelasi nume, in Austria, acolo unde posesorii de masini din grupul Volkswagen AG impartasesc pasiunea pentru domeniul auto. Adunarea se bucura de implicarea companiei din Wolfsburg, care, alaturi de alti constructori locali prezenti, incearca sa rasplateasca fidelitatea fanilor prin prezentarea unor concepte inedite sau ale unor versiuni speciale ale modelelor de serie.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2