Audi Q3 Augmented Reality

untitled
0

Audi Q3 Augmented Reality

30.05.2012

Audi nu doar inoveaza tehnologiile implementate pe automobile, ci isi construieste si conceptele de promovare in jurul celor mai noi trenduri si aplicatii online. Tehnologia Augmented Reality (AR) transpune pe ecranul utilizatorilor de smartphone sau de tableta o animatie 3D sau chiar un cadru video, prelucrat dintr-o imagine statica, de tip 2D.

Posibilitatea de a prezenta imagini 3D pe un device mobil aduce in spatiul virtual o experienta aproape palpabila, foarte sugestiva pentru utilizator. Tehnologiile secolului al 21-lea se folosesc de noile media pentru a surprinde publicul si pentru a-i crea o experienta completa, dar si pentru a reconfigura mobilitatea. Spatiul se dilata, la propriu, iar utilizatorul are in fata ochilor o alta lume.

Extensia de continut folosita pentru promovarea modelului Audi Q3 i se adreseaza utilizatorului in acelasi mod in care o face insasi marca Audi: prin inovatie si tehnica. Iar implementarea tehnologiei AR in promovarea autovehiculelor creeaza o simulare fidela a liniilor de echipare; atat de fidela, incat ceea ce mai ramane de facut este sa iti suni consilierul de vanzari si sa ii spui sa iti pregateasca contractul pentru noul tau Q3.

Nu ne crezi? Pregateste-ti telefonul si arunca o privire mai jos!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2