Stiati ca primul angajat al MIDOCAR este si astazi parte a echipei ?

stiati-ca-
0

Stiati ca primul angajat al MIDOCAR este si astazi parte a echipei ?

21.03.2012

Cristian Puscas aniverseaza anul acesta, alaturi de Echipa, douazeci de ani de activitate in cadrul companiei. Mai exact, figureaza ca angajat al MIDOCAR inca din 1.10.1992!

A absolvit Facultatea de Electrotehnica, specializarea Automatizari si Calculatoare, la Cluj, in anul 1990. In timpul facultatii, dar si dupa absolvire, a lucrat in cadrul Combinatului Metalurgic Industria Sarmei din Campia Turzii (1984 – 1992).

In 1992, in timp ce se afla la o scolarizare la Wolfsburg, l-a cunoscut pe Silviu Preoteasa – unul dintre actionarii MIDOCAR si co-fondator al APIA. Acesta a fost primul contact pe care Cristian Puscas l-a avut cu MIDOCAR. In luna octombrie a aceluiasi an, dupa intoarcerea de la Wolfsburg, s-a angajat in cadrul companiei. Cristian Puscas este, astfel, primul angajat al companiei.

Ocupa in prezent functia de Administrator al MIDOCAR si Director Executiv MIDOCAR Vitan.

Dupa aproape doua decenii de activitate neintrerupta in cadrul Echipei MIDOCAR, Cristian Puscas a primit distinctia Pinului de Aur, acordata de catre Grupul Volskwagen. Numele companiei noastre a fost reputat la nivel international, in cadrul festivitatilor Pinului de Aur, organizate in Alicante, Spania, anul trecut.

Pinul de Aur este premiul individual dedicat de catre Grupul Volkswagen reprezentatilor din retea care se remarca prin performante deosebite. Criteriile de premiere urmaresc: oferirea de servicii ireprosabile, loialitatea, indeplinirea standardelor grupului Volkswagen, volumul de vanzari si profitul obtinut, organizarea, analiza, nivelul de expertiza, calitatea procesului muncii, atingerea si depasirea targetelor propuse, reducerea costurilor si procedurile de cost control.

Numai 50 de astfel de premii sunt oferite anual, iar castigatorii sunt alesi dintre miile de angajati ai Volkswagen AG din intreaga lume.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2