Volkswagen reinsufleteste modelul Golf Cabriolet

DB2011AU00569_large
0

Volkswagen reinsufleteste modelul Golf Cabriolet

06.07.2011

Anul acesta Volkswagen  readuce in actualitate modelele sale decapotabile. Primul a fost Volkswagen Eos, despre care anuntam cu putin timp in urma. Acum este momentul sa ne concentram atentia asupra noului Volkswagen Golf Cabriolet.

O masina de poveste, varianta decapotabila a indragitului Golf a ajuns acum la a treia generatie, dupa versiunile lansate in 1979, respectiv in 1993.

Masina vine cu un plafon din material textil, complet automatizat, cu actionare electro-hidraulica, fiind dotat si cu o luneta din sticla. Timpul de deschidere al acesteia este mai mic de 10 secunde, chiar si atunci cand masina se afla in mers, pana la o viteza de 30 km/ h.

Design-ul lui Golf Cabrio ne infatiseaza o decapotabila sportiva, cu dimensiuni ceva mai reduse decat ale lui Eos, dar cu detalii elegante: grila radiator neagra cu elemente cromate sau bara de protectie spate cu design sport sunt elemente stilistice oferite in varianta standard.

Ca dotari optionale se pot aduga multe alte plusuri, atat in ceea ce priveste aspectul masinii, cat si nivelul de confort si siguranta oferit de noul cabrio.

Volkswagen Golf Cabriolet vine cu sase motorizari diesel sau benzina. Cinci dintre acestea va pot oferi o masina mai prietenoasa cu mediul,  beneficiind de tehnologiile Blue Motion.

Aici poate fi consultata lista de pret completa pentru noul model Volkswagen Golf Cabrio.

Pentru orice fel de alte informatii referitoare la noul model, consilierii nostri de vanzari de la MIDOCAR Otopeni si MIDOCAR Vitan va vor ajuta cu placere.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2