Agenda Audi 2010

A8
0

Agenda Audi 2010

15.01.2010

Haideti sa vedem ce ne-a pregatit constructorul din Inglostadt pentru anul acesta.

Noul Audi A8 isi va face intrarea pe piata din Romania in primavara acestui an. In materie de design acesta va prezenta o linie mai luxoasa si mai sportiva decat precedentul model. Performantele si eficienta se datoreaza in principal sistemului tiptronic cu 8 trepte de viteza cu care va fi echipat in varianta standard. Audi A8 va fi in esenta un automobil modern ale carui caracteristici vor sensibiliza cu siguranta fanii marcii.

Tot in prima jumatate a anului, S5 si sportivul RS5 Sportback sunt programate sa-si faca intrarea pe piata autohtona.

Nu mai este de mult un secret faptul ca in 2010 Audi va intra pe un nou segment de piata si va face senzatie cu noul A1. Un model cu adevarat surprinzator pentru a face parte din familia Audi, acesta va indeplini cel mai bine nevoia de mobilitate in mediul urban. Aceasta masina va stabili noi standarde pentru clasa sa, imprumutand de la fratii sai mai mari diferite tehnologii. Functia start & stop si sistemele de recuperare a energiei utilizate la franare vor contribui la sporirea eficientei. Pachetele de infotainment din gama superioara Audi  nu va vor lasa sa va plictisiti prea repede de acest automobil. Un alt atu al lui A1 este reprezentat de posibilitatile diverse de echipare si personalizare pe care vi le va oferi. Lansarea oficiala se va produce in luna martie, in cadrul salonului de la Geneva, urmand sa ajunga la inceputul toamnei si pe piata autohtona.

A7 Sportback este o alta premiera Audi pentru 2010. Avand multe elemente comune cu A5 Sportback, acesta va avea forma de coupe cu patru locuri. Prototipul din care va fi conturat noul model a impresionat deja  publicul prezent la Salonul Auto de la Detroit. Noi asteptam lansarea in Romania pentru luna noiembrie a acestui an.

Tot in ultima parte  a anului sunt asteptate noi versiuni ale celor mai provocatoare modele ale constructorului din Inglostadt. Este vorba despre fecelift-ul de care va avea parte modelul TT, si despre noul modelul R8 Spyder, ce vine ca o completare a super gamei R8.

Acum ca ati aflat ce si-a stabilit Audi pe agenda de noutati pentru anul acesta, va asiguram ca va vom tine la curent cu ceea ce se va petrece in showroom-ul Audi MIDOCAR Vitan, astfel incat, la fiecare noua aparitie, dumneavoastra sa fiti printre primii care vor avea toate informatiile si vor face cunostinta cu acel nou model.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2