Amarok plus inca ceva

DSC082271-Small
0

Amarok plus inca ceva

18.03.2011

Azi vrem sa va aratam cum poate un model Amarok, un vehicul utilitar prin definitie, sa devina util intr-un mod ceva mai specific decat a fost construit. O sa va prezentam cateva modalitati prin care poate fi accesorizat cel mai nou model lansat de Volkswagen Autovehicule Comerciale.

In cazul in care doriti sa-l folositi in special pentru a transporta diverse materiale, insa nu doriti sa aiba un aspect de „masina de munca”, aveti posibilitatea sa acoperiti zona de incarcare. Puteti alege intre doua tipuri de capace sau o prelata, special concepute in acest scop.
In cazul in care va gasiti in situatia de a nu reusi sa transportati tot ceea ce va doriti in compartimentul de incarcare, puteti opta pentru atasarea unui carlig de remorcare foarte rezistent si robust.

Pentru cei care folosesc intens spatiul de incarcare al Amarok-ului, exista niste solutii de protejare a acestei zone. Este vorba despre o captusala disponibila in mai multe variante, care odata montata se intinde pe intreaga suprafata, pentru a proteja complet.

Daca aveti nevoie de o cutie de scule, exista o astfel de cutie, care poate fi montata perfect in zona de incarcare. Aceasta este securizata, ofera un spatiu suficient si in acelasi timp protejeaza toate instrumentele de care puteti avea nevoie.

Lasand la o parte zona de incarcare, foarte interesante ni s-au parut si solutiile gasite pentru a spori functionalitatea bordului. Pe langa clasicul suport de pahar, puteti monta un sistem de prindere cu magnet, un sistem de prindere pentru notite, si pentru cei mai sentimentali, se poate insera fotografia unei persoane dragi, direct in bordul modelului Amarok.

Acestea sunt cateva dintre produsele care ne-au atras noua atentia, insa catalogul complet poate fi vizualizat aici.

De asemenea, pe langa accesoriile prezentate in catalog, la MIDOCAR veti gasi si cateva solutii de inchidere de bena, sau hardtop-uri create pentru Volkswagen Amarok. Noi deja ne-am echipat una dintre masinile de drive test cu un astfel de hardtop si suntem foarte incantati de aceasta transformare!

Pentru oferta completa de accesorii destinate modelului Amarok, reprezentantii departamentului Piese de schimb si Accesorii va stau cu placere la dispozitie.

CONTACT:

MIDOCAR Otopeni

Tel.: 021.300.79.51

E-mail: piesedeschimb@midocar.ro

MIDOCAR Vitan

Tel.: 0750.236.421/420

E-mail: piese-vitan@midocar.ro

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2