Aplicatii Google pentru platforma Audi Connect

untitled
0

Aplicatii Google pentru platforma Audi Connect

Parteneriatul Audi si Google a inceput inca din anul 2005, iar rezultatele acestei fructuoase colaborari au dat nastere unui sistem performant de navigatie, implementat pe platforma de infotainment Audi connect™.

Prin Audi connect™ si serviciile integrate marca Google, orice punct de interes inscris in baza de date Google devine o destinatie accesibila. In plus, prin noua aplicatie Google Earth™, puteti vizualiza calitatea drumului, iar prin myAudi Destionations puteti trimite coordonatele destinatiei de pe laptop sau smartphone, direct catre sistemul de navigatie al masinii.

Aplicatiile Google pentru Audi connect™:

  • Google Earth™

Prin imagistica 3D si stream de trafic live Sirius XM™ afisat pe display-ul MMI, Google Earth™ devine un veritabil ghid al imprejurimilor in care va aflati.

  • Google™ Local Search

Gasiti informatii online despre localizarea institutiilor, a restaurantelor, a cluburilor, a punctelor de atractie sau a punctelor de reper prin optiunea „Online Destinations”.

  • Google™ Voice Local Search

Accesarea aplicatiei „Online Destionations” este disponibila si prin comenzi vocale.

  • myAudi Destinations

Salvati adresele importante la care trebuie sa ajungeti sau rutele planificate pentru vacanta in browser-ul de internet de pe orice dispozitiv (smartphone, PC, laptop, tableta) si le puteti partaja in timp real catre navigatia MMI.

Sursa: Audi USA

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2