Are You Ready For The Fast Lane?

10-FAST-LANE
0

Are You Ready For The Fast Lane?

23.06.2010
Creativii de la Volkswagen ne-au impresionat inca o data, cu o noua campanie de promovare. Cu siguranta va amintiti de initiativa de anul trecut, a celor de la Volkswagen Suedia. Ca o continuare la actiunea desfasurata atunci, vine Fast Lane – campania de promovare a noului Polo GTI in Germania.

Noul Polo GTI inseamna in primul rand mai multa putere, deci o viteza mai mare. Nemtii au mers pe aceeasi idee, de a folosi obiecte din ambient, incercand sa implice publicul in aceasta campanie. Iata cum au reusit sa-si atinga obiectivul:

„Are you ready for the fast lane?” este intrebarea pe care au pus-o intai trecatorilor de la o gura de metrou din Berlin. Acestia au avut de ales intre a folosi scara clasica sau rulanta, ori puteau sa se bucure de o alunecare rapida pe un tobogan imens. Iata ce a iesit:

Aceeasi intrebare le-a fost pusa si clientilor unui supermarket. Acestora li s-a oferit posibilitatea de a alege in locul caruciorului de cumparaturi clasic, un carucior care a beneficiat de „tuning” special…

Sentimentul de viteza le-a fost indus vizitatorilor unui centru comercial printr-un mic artificiu sonor instalat la un lift din incinta. Pentru cateva momente atmosfera din interior se asemana cu aceea de la lansarea unei nave spatiale.

Fast Lane se continua si in mediul on line, pe pagina oficiala a Volkswagen International, care poate fi accesata la adresa www.facebook.com/volkswagen. Cei care au un cont pe Facebook, au posibilitatea sa-si instaleze aplicatia THE FAST WALL, prin care vor afla mai repede actualizarile celor mai apropiati 10 prieteni din lista. Tot aici puteti afla mai multe informatii despre noul Polo GTI si se pare ca se pregateste si un concurs al carui castigator se va alege desigur cu un exemplar din noul model Volkswagen.

Dupa reactiile celor care au fost implicati intr-un fel sau altul in aceasta campanie, credem ca toata lumea e pregatita pentru noul Polo GTI! La fel si noi, care asteptam lansarea oficiala in aceasta toamna!

„Dedicated to everyone who enjoys speeding life up a little!”


Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2