Audi Carbon Ski

Audi-Carbon-Ski-31
0

Audi Carbon Ski

Dupa sania Volkswagen GTI si bicicleta Audi e-bike Worthersee, fabricate din fibra de carbon, grupul Volkswagen revolutioneaza un nou domeniu sportiv. „Audi Carbon Ski” reprezinta viitorul in ceea ce priveste echipamentele de ski.

Conceptul „Audi Carbon Ski” a fost dezvoltat de echipa Audi Design din Munchen, prin colaborarea cu specialistii companiei de articole sportive Head si cu ajutorul Asociatiei Germane de Ski. Rezultatul este o pereche de schiuri ultra-usoare, a caror aerodinamica este inspirata din cea a motorsport-ului.

Echipa de dezvoltare a optat pentru un design minimalist, pentru ca accentul sa cada pe materialul premium al schiurilor: CARBONUL.
Miezul schiurilor este lemnos, intarit de straturi de aluminiu si titaniu, la randul lor incadrate intr-o carcasa din fibra de carbon. In total, o greutate de doar 960 de grame per schi. Materialele folosite nu reflecta doar filosofia de design a noilor modele auto Audi, dar ofera si grip maxim pe partie si elasticitatea specifica schiurilor de Mogul. De laa si flexibilitatea schiurilor permite extremitatilor metalice sa pastreze contactul cu gheata pe intreaga lor lungime si sa nu se rasuceasca atunci cand schiorul prinde bucati de gheata pe partie.

Prototipul a fost testat de participantii la cursele de la Kitzbühel si la Campionatele Internationale de Ski din Garmisch-Partenkirchen, in februarie 2012. Feedback-ul acestora a contribuit la rafinarea produsului, iar Audi Carbon Ski vor intra curand in productie de serie. Primii care se vor bucura de ele vor fi locuitorii emisferei nordice.

In Romania, comenzile incep in primavara anului 2013.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2