Audi din nou in forma maxima cu noul Audi A7 Sportback

banner_v2
0

Audi din nou in forma maxima cu noul Audi A7 Sportback

23.11.2010

Prin noul A7 Sportback, Audi paseste intr-o noua clasa. Acest elegant model de mari dimensiuni in cinci usi imbina caracterul pasional al unui coupe, confortul si prestigiul unei limuzine si caracterul functional al unui avant. Stabileste noi standarde in multe domenii datorita caroseriei usoare cu numeroase componente din aluminiu, puternicelor si extrem de eficientelor motoare V6, sasiului sport si sistemelor multimedia avansate si a celor de asistenta.

A7 Sportback este un Audi in forma maxima. Designul sugereaza estetica tehnologiei moderne prin fiecare detaliu: prin liniile clare si precise, cat si elegantele suprafete sportive. In partea din fata, farurile optionale cu LED-uri accentueaza expresivitatea distincta. Acestea utilizeaza diode emitatoare de lumina pentru toate functiile si consuma foarte putina energie. Lampile de pozitie spate cu LED-uri se regasesc ca dotari standard.

In interior, chiar si cel mai mic detaliu dovedeste grija cu care Audi isi construieste modelele. Calitatea tuturor elementelor arata maiestria producatorului. Noile materiale de calitate superioara, precum furnirul de lemn, sunt o incantare pentru simturi, iar sistemul optional de iluminare ambientala evidentiaza caracteristicile interiorului.

Modelul coupe cu cinci usi creat de Audi combina confortul suprem pe distante lungi la care se adauga si caracterul sportiv. Performantele acustice excelente se bazeaza pe noi metode de design structural, utilizarea unei game de materiale de calitate superioara, precum lana din microfibre, si pe designul sistematic al unor componente multifunctionale, precum pasajele rotilor si panourile partii inferioare a caroseriei active.

Asteptarea a luat sfarsit. Audi A7 Sportback a fost lansat oficial in Romania si urmeaza sa ajunga foarte curand in showroom-ul Audi MIDOCAR Vitan.


Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2