Campania de primavara in service

PORO-pliant-a5-verificare-primavara-vw-lnf-preview-Large
0

Campania de primavara in service


16.03.2011

Incepand de saptamana aceasta, in service-urile MIDOCAR am inceput actiunile specifice sezonului care tocmai si-a intrat in drepturi. Ne referim desigur la Verificarea de primavara.

In primul rand, v-am anuntat deja ca avem doua weekend-uri in care portile noastre vor fi deschise pentru cei care doresc sa beneficieze de o astfel de operatiune in mod gratuit. Campaniile noastre Verificarea de primavara gratuita (2010) si Verificarea de toamna gratuita (2009, 2010) s-au bucurat de un mare succes si au devenit deja o traditie, marca MIDOCAR.

Pe langa cele doua sesiuni de happy weekend, in service-urile MIDOCAR, vom desfasura si o campanie pe termen lung pentru Verificarea de primavara. Incepand de acum pana la finalul lunii mai, va vom oferi preturi speciale pentru aceasta operatiune de service. Preturile speciale se vor aplica pentru toate marcile din portofoliul service-urilor noastre: Audi si Volkswagen (turisme si utilitare) la MIDOCAR Otopeni; Audi, Skoda si Volkswagen (turisme si utilitare) la MIDOCAR Vitan.

Mai jos gasiti preturile valabile pe parcursul promotiei, dar daca va grabiti, inca mai puteti prinde un loc disponibil in programul nostru de weekend!

PROGRAMARI:

MIDOCAR Otopeni

Tel: 021.300.79.50

E-mail: programari.service@midocar.ro

MIDOCAR Vitan

Tel: 0750.236.401

E-mail: service-vitan@midocar.ro

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2