Din jurnalul nostru de bord: LA NOI ESTI PERSONAJUL PRINCIPAL

Preview-DTP-Poster-Audi-680x480 5mm-scaled
0

Din jurnalul nostru de bord: LA NOI ESTI PERSONAJUL PRINCIPAL

31.03.2010

Noi consideram ca autoturismul este un bun care trebuie protejat si intretinut permanent, deoarece siguranta acestuia inseamna si siguranta noastra. Tocmai de aceea am initiat actiuni in care v-am oferit posibilitatea de va verifica gratuit masina; v-o amintiti, probabil, pe cea mai recenta, VERIFICAREA DE PRIMAVARA.

In service-urile MIDOCAR am utilizat intotdeauna doar piese originale si echipamente adecvate, conforme standardelor fabricantului. Astfel ati avut certitudinea ca nu veti pierde garantia oferita de catre acesta.

Chiar daca detineti un model mai vechi Volkswagen sau Audi, care nu mai benficiaza de garantia producatorului, noi stim ca este important sa fie pastrat cat mai aproape de starea initiala. De aceea, prin campania „La noi esti personajul principal”, v-am oferit reduceri atat pentru manopera de service, cat si pentru piesele si accesoriile originale utilizate.

Nu uitati ca pastrand performantele si siguranta autovehicului vostru la standarde cat mai inalte, veti avea argumente pentru un pret de revanzare mai ridicat.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2