Din jurnalul nostru de bord: MASINILE AU SUFLET

new-polo
0

Din jurnalul nostru de bord: MASINILE AU SUFLET

10.03.2010

Pentru ca la baza creatiei oricarei masini se gaseste o idee, venita din pasiune.

August Horch si-a dorit sa produca “trasuri fara cai” sub numele sau, insa nu a mai putut sa realizeze acest lucru din cauza unui conflict avut cu primii asociati. A recurs la traducerea numelui in limba latina iar rezultatul a fost Audi – “invingatorul Alpin” al cursei internationale din 1911. Si azi Audi este un invingator, cu 100 de ani de istorie a marcii impliniti anul trecut. O masina cu un caracter sportiv, dar distins, asa cum este si cel care alege sa conduca un Audi.

Volkswagen pe de alta parte, a reprezentat materializarea unei idei marete care sustinea ca automobilul nu trebuie sa fie privilegiul celor bogati. Unul dintre promotorii acestei idei a fost Ferdinand Porsche. El si-a atins scopul cu succes prin proiectarea noului concept automobilistic, micul Beetle. Fiabilitate, simplitate si originalitate – au fost si sunt si azi, atributele principale ale unui Volkswagen.

Se spune ca orice lucru isi lasa amprenta asupra altuia. Masinile cu MDIOCARacter sunt masini ingrijite, pretuite, de fiecare dintre noi, ca si cum ar fi ale noastre. Am fi bucurosi sa stim ca atunci cand pleaca de la noi, au parte de acelasi tratament. Ideal ar fi ca atunci cand iti alegi o masina, sa fie una pe sufletul tau.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2