Cati ani are Volkswagen-ul tau?

direct_express_1
0

Cati ani are Volkswagen-ul tau?

A trecut deja o perioada considerabila de cand esti proprietar Volkswagen sau masina ta are o varsta mai mare de 4 ani?
Te afli in cautarea unui service de marca pentru reparatii de intretinere si interventii minore care apar din timp in timp? Si care sa iti ofere garantie la costuri mici? Si preturi adaptate vechimii masinii?

Atunci ai ajuns unde trebuie. MIDOCAR Direct Express este locul potrivit pentru masina ta.

Din luna ianuarie, reprezentanta MIDOCAR Vitan ofera in premiera in Romania si, exclusiv in orasul Bucuresti, un nou serviciu dedicat autovehiculelor cu o vechime mai mare de 4 ani. Vei beneficia de experienta service-ului de marca la costuri fixe si economice, cu manopera inclusa.

Asadar, iata avantajele de care te vei bucura daca masina ta este fabricata inainte de 2009:

  • Reparatii rapide. Suntem rapizi si reparam doar ceea ce este stric necesar. Pentru noi, conteaza atat timpul, cat si bugetul de care dispui.
  • Interventii fara programare. Efectuam reparatiile pe loc, chiar daca vii fara programare. Avem o echipa dedicata exclusiv Direct Express, formata din consilieri si mecanici.
  • Piese si accesorii originale. Lucram numai in conformitate cu standardul Volkswagen si numai cu piese si accesorii originale, pentru care primesti garantie.
  • Pachete economice cu manopera inclusa. Reparatiile au costuri speciale, adaptate vechimii masinii tale. In total, exista peste 10.000 de configuratii de Pachete Economice disponibile.
  • Costuri fixe. Niciodata nu vei plati mai mult decat este necesar. Vei fi intotdeauna informat cu privire la pretul exact al lucrarilor ce urmeaza sa fie executate. In plus, Direct Express ofera in mod regulat promotii atractive.
  • Verificare pe loc. Consilierul de service va verifica vizual autovehiculul din bara in bara, alaturi de tine. Impreuna veti stabili si trasa limitele reparatiei ce urmeaza a fi efectuata. Astfel, vei afla de la o sursa competenta ce este necesar pentru siguranta ta si ce mai poate astepta pana data viitoare. In acelasi timp, nu vei avea nici surprize neplacute legate de costuri.
  • Istoricul reparatiilor. Daca vei dori vreodata sa vinzi vreodata autovehiculul tau marca Volkswagen, istoricul complet al reparatiilor, actualizat la fiecare intrare in service-ul MIDOCAR, va constitui, cu siguranta, un avantaj.

Contacteaza Direct Express MIDOCAR si afla care sunt ofertele in derulare pentru masina ta: direct.express@midocar.ro / 0750.236.401/ www.midocar.ro/directexpress.

direct_express_1
 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2