Doua noi modele minivan, marca Volkswagen

Touran-2010.2
0

Doua noi modele minivan, marca Volkswagen

20.09.2010

Anul acesta, Volkswagen prezinta noile generatii a doua modele aflate in topul preferintelor oricarui sofer de familie.

Cele doua modele la care ne referim sunt Noul Sharan si Noul Touran.

Ambele sunt masini construite astfel incat sa serveasca perfect deplasarilor in familie, a grupurilor de pana la maxim sapte persoane. Astfel, fiecare dintre cele doua modele, poate fi dotat cu un al treilea rand de scaune.

In ceea ce priveste designul, Noul Sharan se prezinta cu niste linii elegante si dinamice, in ciuda dimensiunilor sale foarte generoase. Nici aspectul Noului Touran nu este lipsit de eleganta, dar are o eleganta mai sportiva, avand si un gabarit ceva mai redus decat modelul Sharan.

Ambele autoturisme sunt pregatite sa asigure un nivel de confort si siguranta ridicat pentru toti pasagerii. Tehnologiile Volkswagen au fost imbinate pentru a crea doua masini prietenoase cu cei dragi. Fiecare model se poate transforma in partenerul perfect atat in deplasarile zilnice, cat  si la drumurile lungi, atunci cand mergeti in vacanta.

Distantele lungi de parcurs nu va vor obosi, gratie tuturor sistemelor ce va pot ajuta sa aveti parte de o experienta relaxanta a condusului, cum ar fi: transmisia cu dublu ambreiaj DSG, sisteme inteligente de asistenta a diferitelor manevre (Rear Assist, Park Assist, Park Pilot), iluminare adaptiva, amortizare cu reglaj electric. Sunt doar cateva dintre dotarile cu care pot fi echipate cele doua modele.

Pentru a putea analiza mai bine noile modele minivan, va punem la dispozitie listele de vanzare. Mai este putin timp pana cand vor fi lansate si in Romania. Insa daca v-ati hotarat deja, la MIDOCAR nu este prea devreme pentru a lansa o comanda!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2