Drumul catre cea mai ieftina benzinarie?

Audi connect Fuel stop
0

Drumul catre cea mai ieftina benzinarie?

Sistemul Audi connect „Refuelling Stop” te va duce acolo!
Noua functie Audi connect va fi implementata pe actuala generatie Audi A3, incepand din luna mai, si va dota toate modele viitoare construite de marca germana.

Audi contribuie la economisirea consumului de carburant prin inovatie in ceea ce priveste materialele de constructie si prin dezvoltarea unor motorizari performante, dar si prin implementarea unor sisteme media care monitorizeaza preturile practicate de benzinarii.

Astfel, Audi lanseaza serviciul online de la bordul masinii, numit „Refuelling Stop”, care va fi disponibil pentru prima data pe modelele Audi A3.  Sistemul se conecteaza la bazele de date locale ale statiilor de alimentare cu carburant. Soferul poate alege benzinaria in functie de ruta, distanta, preturi practicate sau chiar in functie de tipul de carburant disponibil. „Refuelling Stop” nu este doar un instrument care contribuie la economii substantiale in ceea ce priveste sofatul, dar este si un monitor de trafic: pe display sunt afisate informatii in timp real despre ruta selectata, alaturi de recomandari de deplasare pe traseu.

Pentru ca acest serviciu sa fie disponibil, masina trebuie sa fie configurata cu navigatie MMI, Bluetooth online pentru telefon sau sistem Audi connect. Constructorul german pregateste implementarea serviciului „Refuelling Stop” si pe celelalte modele: A1, A4, A5, A6, A7, A8, Q3, Q5 si Q7.

Audi connect Fuel stop

Audi connect este sistemul care inglobeaza toate aplicatiile si instrumentele ce faciliteaza legatura soferului cu masina sa si cu ceilalti participanti la trafic, prin intermediul conectarii la Internet si prin raportare la infrastructura. Audi connect ofera numeroase servicii web de infotainment.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2