Experienta Audi A8

CIMG9454-scaled
0

Experienta Audi A8

16.02.2010

Saptamana trecuta, la centrul de pregatire Audi din Munchen, s-au desfasurat o serie de cursuri si ateliere, unde in centrul atentiei s-a aflat noul model Audi A8. Echipa Audi MIDOCAR a fost prezenta la aceste activitati printr-un reprezentant al departamentului de vanzari si un altul, al departamentului de service.

In ciuda faptului ca am intampinat cateva obstacole pe drum, avionul nostru fiind nevoit sa aterizeze in Nurnberg, am reusit sa ajungem miercuri seara in Munchen.  Dupa cateva ore de somn ne-am indreptat spre centrul de pregatire Audi.

Acolo am inceput sa studiem complicata “sculptura pe roti”, acesta fiind unul dintre apelativele pe care si le-a atras modelul. Si nu degeaba…

Partea cu adevarat interesanta avea sa vina insa putin mai tarziu cand, am avut ocazia sa conducem masina pe pista pentru testele dinamice! Te urci la volan si… simti ca ti se taie rasuflarea! O masina sofisticata intr-un mod aparte, eleganta si foarte puternica.

In spatele centrului de comanda al navei Amiral (lesne de inteles la ce s-au referit cei care au denumit-o asa) se ascund motoare puternice. Atat in spatele volanului, cat si ca pasager al A8-ului senzatia indusa este aceea a unei masini agile, dar care se manifesta cu suplete.

Nivelul de  siguranta oferit de Audi A8 se ridica la cele mai inalte standarde posibile in prezent. Datorita noilor sisteme de siguranta cum e Night Vision, detectarea corpurilor calde este posibila inca de la o distanta de 300 de metri.

Sistemul de navigatie cu touch pad si comanda vocala te ajuta sa ajungi foarte usor unde doresti. Acesta reuseste sa intuiasca numele destinatiei tale dupa ce tu conturezi cu degetul pe touch pad doar primele litere.

Foarte util este complexul de servicii Audi online. Prin aceasta optiune ai acces la navigatie prin Google Maps, informatii meteo, informatii turistice.

Pentru noi au fost doua zile pline petrecute testand noul model. Am mai avea multe de spus despre ceea ce poate face Audi A8. Tocmai de aceea va asteptam cu drag, la MIDOCAR, sa va povestim nu din catalog, ci din experienta A8.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2