Fii pregatit pentru sezonul rece!

Poster-Audi-iarna-2009-scaled
0

Fii pregatit pentru sezonul rece!

19.11.2009
Fie ca detii un Volkswagen sau un model Audi, te invitam in service-urile noastre, in perioada 15 noiembrie-31 decembrie 2009, in vederea efectuarii verificarii de iarna. Cu aceasta ocazie, venim in intampinarea ta cu o gama larga de lucrari de verificare, si anume: verificare reglaj faruri; functionare sistem iluminare; stare instalatie spalare faruri si geamuri; stare stergatoare parbriz; nivel si concentratie lichid racire; incarcare acumulator; stare acumulator; functionare alternator; nivel ulei motor; stare incuietori usi (inclusiv gresat); stare chedere; nivel; lichid frana; stare, profil si presiune anvelope; instalatie preincalzire (suplimentar si gratuit, doar la motoarele Diesel); valabilitate trusa medicala.

Toate aceste lucrari de verificare sunt disponibile la pretul de numai 96 RON (pretul include TVA). Totodata, daca doresti ca rotile de vara sa fie schimbate cu cele de iarna, ai posibilitatea sa optezi pentru Verificarea de iarna cu schimb de roti inclus, pretul acestui serviciu fiind de 144 RON (pretul include TVA). In perioada 15 noiembrie-31 decembrie 2009, tarifele se vor calcula cu o reducere de 50% fata de manopera aferenta in mod normal acestor lucrari de verificare.

In cazul in care, in urma verificarilor, specialistii nostri observa existenta unor probleme la sistemele enumerate mai sus, poti efectua o programare in service, in vederea remedierii defectiunilor. Eventualele piese de schimb si materiale necesare pentru remedieri, precum si manopera aferenta, se vor factura separat.

Oferta noastra este valabila pana la sfarsitul anului atat la MIDOCAR Otopeni cat si la MIDOCAR Vitan. Ai nevoie doar de o programare!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2