Golf R – CONVINGATOR SI PUTERNIC

1
0

Golf R – CONVINGATOR SI PUTERNIC

13.11.2009
Noul Golf R atinge excelenta cu adevarat: sub capota se adaposteste un motor turbo de doi litri TSI, care are o putere de 199 kW (270 CP); pentru un sprint de la 0 la 100 km/h, are nevoie de doar 5.5 secunde. Puterea este transmisa cu ajutorul unui sistem de ultima generatie 4MOTION.
Rezultat: Un alt beneficiu de siguranta activa si dinamica, si performante maxime.

Vezi mai mult

IN PERMANENTA SPORTIV: Exteriorul lui Golf R Golf R marcheaza varful sportiv al clasei sale sportive. Cu jantele din aliaj de 18 inci, „Talladega”, care sunt, de asemenea, disponibile optional, ca jante de 19 inch, etriere de frana negre cu logo-ul „R”, suspensie sport coborata cu 25 mm, Golf R se arata
ca un adevarat sportiv. Bara fata si spate proeminente,faruri Bi-Xenon cu LED, stopuri spate cu tehnologie LED si evacuarea sport cromata amplifica caracterul sportiv si scot Golf R in evidenta.

VIZIBIL SUPERIOR: Interiorul lui Golf R
Finisajele si materialele prezente la interiorul lui Golf R intaresc pozitia modelului in topul clasei. Logoul “R” apare embosat si brodat pe scaune si volan, iar pe praguri intalnim acelasi logo din aluminiu.Volanul multifunctional in 3 spite si schimbatorul de viteze imbracate in piele, beneficiaza de o cusatura si o forma tipice “R”.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2