Lansari Volkswagen si Audi in 2014

0

Lansari Volkswagen si Audi in 2014

Anul 2014 va fi unul remarcabil pentru marcile Volkswagen si Audi. In total, in Romania vor fi lansate 13 modele noi si facelift ale celor doua marci pe care MIDOCAR le reprezinta.

page

Primul, Audi S3 Sedan, debuteaza in Romania in lunile ianuarie-februarie si este imediat urmat de lansarea Noului Audi A3 Cabriolet, intrat deja in productie la fabrica din Ungaria.

La jumatate de an de la prezentarea Noului Audi A8 in cadrul evenimentului de gala „Dom Hemingway”, varful de gama Audi S8 W12 intra in oferta dealer-ului nostru, incepand cu lunile aprilie-mai. Carisma, puterea pura si cel mai inalt nivel al tehnologiei se intrepatrund in cea mai sportiva limuzina a timpurilor noastre.

Tot in luna mai, Volkswagen lanseaza Polo Facelift. Highlight-uri: exclusiv motorizari Euro6, servodirectie electromecanica, modificari de design exterior si interior, faruri LED si noi sisteme de asistenta. In continuare, segmentul subcompactelor inoveaza prin Audi S1 (PI), un model mic, dar plin de caracter, exponat a avansului tehnologic al marcii. Audi S1 (PI) este programat spre lansare in lunile mai-iunie.

In plina vara, Noul Golf Sportsvan intra in segmentul van-urilor compacte din Romania. Inca de la primul contact cu automobilul, ADN-ul acestui model va fi usor de recunoscut in designului Golf hatchback. Spatiul interior generos si silueta alungita, dar in acelasi timp sportiva, vor prezenta interes pentru familiile cu copii.

Scirocco Facelift ajunge la dealeri la sfarsitul verii si ramana pe piata pana la lansarea unei noi generatii. Inaintea lansarii din august, modelul va fi prezentat la Salonul de la Geneva din 2014.

Din toamna, seria nouatilor este reluata prin Audi A7 (PI) (septembrie) si Noul Audi TT (octombrie). Volkswagen Jetta si Volkswagen Touareg primesc versiuni Facelift, pe care le vom vedea in luna noiembrie. Audi A6 (PI) incheie lansarile Audi pe anul 2014, afisarea sa fiind programata pentru luna decembrie.

Noul Passat (B8) va debuta la final de an, iar precomenzile vor putea fi lansate incepand cu luna septembrie a anului 2014. Noul Passat va fi descris de motorizari mai puternice si mai economice, exclusiv Euro6, precum 2.0 TDI bi-turbo/ 230 CP sau 2.0 TSI/ 280 CP. In echiparea Noului Passat vor intra farurile LED, noi sisteme de asistenta (Area view, asistent parcare remorca), Head-up display, climatizare pe 3 zone de temperatura, afisaj computer de bord cu preluare informatie grafica din navigatie, volan incalzit etc.

Asadar, anul 2014 va fi remarcabil, in ceea ce priveste marcile pe care le reprezentam si actiunile de lansare care le insotesc. Pe masura ce noile modele vor ajunge in tara, MIDOCAR va anunta deschiderea sesiunilor de test-drive.

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2