Ne-au crescut copaci in showroom

Picture-007-Small
0

Ne-au crescut copaci in showroom

17.11.2010

Recent, in showroom-urile noastre din Bucuresti – MIDOCAR Otopeni si MIDOCAR Vitan – au aparut niste trunchiuri de copaci. Iata care e povestea lor:

In anul 2006, intr-un cartier din Bucuresti, o livada numarand 412 ciresi in rod a fost sacrificata pentru a face loc unui centru comercial. Doi artisti, sculptorul Virgil Scripcariu si arhitectului Serban Sturdza, au recuperat trunchiurile acestor pomi si le-au integrat intr-un proiect manifest: 412×4 COPACI DE PLANTAT.

Ei si-au propus prin acest gest sa determine publicul sa planteze cate patru copaci pentru fiecare dintre ciresii taiati, asa cum prevedea legislatia aflata in vigoare la vremea aceea (acum legislatia prevede plantarea a sase copaci pentru unul taiat). Pentru atingerea scopului final al proiectului, au mai ramas de plantat 400 de copaci.

Acum, cateva dintre trunchiurile integrate in 412×4 COPACI DE PLANTAT sunt gazduite la noi acasa,  la MIDOCAR Otopeni si la MIDOCAR Vitan.

Am ales sa sustinem acest proiect de responsabilitate sociala din dorinta de a atrage atentia asupra unei probleme reale de mediu in societatea noastra: taierea abuziva a copacilor, in special a celor din Bucuresti, care ne afecteaza pe noi in mod direct. De aceea, ne-am propus sa ne implicam activ in aceasta actiune si dorim sa contribuim la plantarea copacilor in primavara anului viitor.

Audi si Volkswagen au dezvoltat si implementat de-a lungul timpului tehnologii prin care sa reduca impactul autoturismelor asupra mediului, atat in timpul procesului de productie, cat si pe durata utilizarii lor. Ne implicam in aceasta actiune pentru ca ne dorim si noi un mediu mai curat, un Bucuresti mai respirabil. Stim ca e nevoie ca noi toti sa adoptam un comportament mai responsabil fata de mediul inconjurator.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2