Noi lansari in cinematografe

winners
0

Noi lansari in cinematografe

RoImage a lansat in cinematografe filmele „Ziua Z. Apocalipsa.” si „The Purge. Noaptea judecatii”. Daca pana acum nu le-ati vizionat, puteti castiga cate 2 invitatii duble la cele doua filme, raspunzand la intrebarea de la sfarsitul articolului.

Ziua Z. Apocalipsa este un thriller al carui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care e nevoit sa strabata intreaga lume intr-o cursa contracronometru pentru a opri o epdiemie care rastoarna guverne, rascoala armate si ameninta sa elimine rasa umana.

The Purge prezinta un scenariu in care intr-o America ideala, exista o singura noapte pe an in care se pot comite crime si infractionalitati: Noaptea Purificarii (The Purge). Ethan Hawke are rolul principal intr-un thriller tulburator, in care trebuie sa lupte alaturi de familie pentru a se salva de monstrii societatii.

RoImage si MIDOCAR ofera cate 2 invitatii duble la cele doua filme. Raspunde mai jos printr-un comentariu la intrebarile:

1. „Ce gen de film preferi dintre SF si Thriller?”

2. „Care este filmul favorit al genului pe care l-ai ales?”

Cei doi castigatori vor fi extrasi luni, 1 iulie, prin random.org si anuntati pe pagina de Facebook MIDOCAR si pe blogul MIDOCAR.

Update:

Castigatorii sunt Andrei Dragoi si Laura Chira. Vor fi contactati de un reprezentant MIDOCAR pentru revendicarea premiului.

winners

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2