Noul Polo este “Masina anului 2010”

polo-2010
0

Noul Polo este “Masina anului 2010”

27.01.2010

Festivitatea oficiala de premiere organizata la Wolfsburg
Acesta este premiul care se bucura de cea mai mare atentie si a fost inmanat prof. dr. Martin Winterkorn cu ocazia unei ceremonii organizate la Wolfsburg in aceasta seara. Astfel, Noul Polo a fost desemnat oficial Masina Anului 2010.
In discursul sau ocazionat de decernarea premiului, prof. dr. Martin Winterkorn, presedintele consiliului de administratie al Volkswagen AG, a adresat multumiri deosebite angajatilor: “Este nevoie de o echipa deosebita pentru a da nastere unor castigatori, asa cum este Polo. Sunt mandru ca grupul Volkswagen dispune de o echipa atat de puternica si de motivată care a realizat modelul Polo, care beneficiaza de tehnologie, calitate si siguranta de ultima generatie accesibile tuturor clientilor.”
Juriul alcatuit din 59 de jurnalisti de marca din domeniul automobilistic din 23 de tari europene a ales deja cele mai bune modele noi la finalul lunii noiembrie a anului trecut. 33 de modele au fost testate deja de juriu in acest an. Sapte modele au ajuns in finala, iar Polo a fost desemnat castigator.
Suplimentar fata de titlul ravnit de “Masina anului”, noul Polo a obtinut numeroase alte premii de la lansarea pe piata care a avut loc in vara anului trecut: lista succeselor include distinctiile “Volanul Verde” si “Volanul de Aur” (Springer Verlag), “Masina anului 2009” (auto motor sport) si “Trofeul Auto” (Autozeitung). De asemenea, Polo a obtinut cinci stele la testul de impact Euro NCAP organizat in baza unor standarde mai stricte.
„In Romania, in cele 6 luni de la lansare, Noul Polo s-a bucurat de un real succes, fiind vandute peste 800 de unitati. Designul dinamic si mult intinerit, calitatea materialelor si a finisajelor din interior cat si gama de motorizari Euro 5 ale Noului Polo au impus noi standarde in clasa sa.” declara Sebastian Vlasceanu, Director de Marketing si Comunicare Volkswagen.
Polo este disponibil in prezent cu o gama de sapte propulsoare – patru pe benzina si trei diesel. Polo BlueMotion 1.2 TDI (55 kW / 75 CP) simbolizeaza potenţtialul oferit de cele trei noi motoare diesel; cu un consum mediu de carburant de 3,3 litri la 100 de kilometri si 87 g CO2 / kilometru, este cel mai economic model cu cinci locuri din lume si se remarca si prin cel mai scazut nivel de emisii de noxe.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2