Ocolul lumii, la Targul de Turism al Romaniei

Untitled-e1384524451824
0

Ocolul lumii, la Targul de Turism al Romaniei

In perioada 14 – 17 noiembrie 2013, ROMEXPO organizeaza cea de-a 30-a editie a Targului de Turism al Romaniei, manifestare expozitionala de referinta pentru turismul din tara si de peste hotare.

Reunind peste 200 de companii din Romania dar si din Austria, Bulgaria, Egipt, Germania, India, Indonezia, Iordania, Israel, Italia, Turcia si Ungaria, Targul de Turism al Romaniei este locul ideal pentru cei care inca nu s-au hotarat asupra locului unde isi vor petrece vacanta de sfarsit de an, dar si pentru cei care vor sa-si programeze inca de pe acum destinatiile concediilor de anul viitor.

BANNER TTR II Noiembrie (RO)

In cadrul celor patru pavilioane destinate evenimentului, cei care il vor vizita vor gasi:

– agentii de turism, touroperatori, unitati de cazare si alimentatie publica, participari oficiale internationale in Pavilioanele C 1 si C  2

– participari oficiale locale si nationale, atractii turistice din Romania – in Pavilionul C 3

– participari oficiale locale si regionale, atractii turistice din Romania si din strainatate – in Pavilionul C 4

In aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei, la ROMEXPO va mai avea loc ROMHOTEL – Expozitia internationala de echipamente, dotari si mobilier pentru hoteluri si restaurante.

MIDOCAR este partener al editiei de anul acesta a Targului de Turism. Puteti castiga doua invitatii duble la Targul de Turism al Romaniei desfasurat la ROMEXPO, participand la concursul online organizat de MIDOCAR.

Update:

Castigatorii sunt

Untitled

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2