PRETURI SPCIALE pentru MODELE SPECIALE

oferte-VW
0

PRETURI SPCIALE pentru MODELE SPECIALE

28.01.2010

PRETURI SPECIALE pentru MASINI SPECIALE on PhotoPeach

Noul POLO
1.2 Benzina 70 CP
Asumarea stilului de viata. Libertate individuala de actiune. Simbolul statutului sau pur si simplu o solutie pentru mobilitate. Indiferent de conceptia dumneavoastra fata de automobil – un lucru este cert – un autoturism este si ramane si un simbol. Alegeti o solutie inconfundabila: Noul Polo.
Acum cu ESP si AIRBAG frontal si lateral in standard.
PRET SPECIAL 8 813 Euro + TVA

Noul Golf
1.4 Benzina 80 CP
Cu o valoare unica pana in prezent, cel mai silentios Golf din toate timpurile redefineste din multe aspecte nivelul de calitate si de confort pentru clasa din care face parte. Designul dinamic, cu forme impresionante, reflecta perfectiunea noului Golf pana in cel mai mic detaliu.
PRET SPECIAL 11 259 Euro + TVA

Noul Golf
1.6 Benzina 102 CP
Designul dinamic, cu forme impresionante, reflecta perfectiunea noului Golf pana in cel mai mic detaliu. In mod suplimentar, sistemele inovatoare de asistenta la rulare si propulsoarele moderne, cu consum optimizat, garanteaza o placere impresionanta a condusului.
PRET SPECIAL 12 088 Euro + TVA

Noul Golf GTI
2.0 TFSI 210 CP
Accelereaza pulsul. Mai rapid decat pulsul dumneavoastra la 180: noul Golf GTI este la dispozitia dumneavoastra! Fara compromisuri, cu inteligenta proprie si inima puternica.
PRET SPECIAL 20 663 Euro + TVA

Noul Golf R20
2.0 TFSI 270 CP
Design sportiv inconfundabil. Un nivel maxim de placere a condusului si dinamism. Siguranta suverana. Si compatibilitate maxima de utilizare in regim cotidian.
PRET SPECIAL 29 989 Euro + TVA

Noul Golf GTD
2.0 TDI 170 CP
Este atat de inteligent, incat va puteti bucura deplin de latura sa sportiva. Pentru ca este echipat cu un motor diesel economic. Dar atentie: cu toate acestea, este foarte dinamic. Si functional. Si confortabil. Conditii optime pentru o conduita sportiva in fiecare zi.
PRET SPECIAL 21 240 Euro + TVA

Noul Golf GTD DSG
2.0 TDI 170 CP
Gratie motorului diesel de 2,0 l cu tehnologie common-rail care asigura performante economice si filtru de particule de motorina, noul Golf GTD este cu adevarat inteligent. Iar aceasta concluzie este valabila in conditiile unei viteze maxime de pana la 222 km/h! Cu ajutorul turbinei de supraalimentare, forta motorului de 125 kW (170 CP)* este disponibila la scurt timp: in 8,1 secunde, Golf GTD accelereaza de la 0 la 100 km/h. Placerea condusului poate fi imbunatatita numai prin intermediul cutiei de viteze cu dublu ambreiaj cu 6 trepte DSG
PRET SPECIAL 22 897 Euro + TVA

Noul Golf Plus
1.6 Benzina 102 CP
Puteti interpreta fara probleme denumirea Plus: pentru ca, prin noul Golf Plus, beneficiati de un confort suplimentar. Inaltimea de 1.592 mm asigura o libertate de miscare suplimentara in zona capului. Si, gratie variantelor diferite de scaune, acestea pot fi rabatate, fractionate si culisate in interior, in functie de optiunea dumneavoastra. Astfel puteti beneficia de un spatiu de depozitare de pana la 1.450 l. Pentru a face fata fara probleme oricarei provocari.
PRET SPECIAL 12 945 Euro + TVA

Noul Golf Variant
1.6 Benzina 102 CP
Imediat ce veti face cunostinta cu noul Golf Variant, veti atribui o noua definitie notiunii de „mare“. Noii Dumneavoastra parametrii vor fi: stil, actualitate, spatiu liber, energie si siguranta. Deoarece, dinamicul si elegantul combi, convinge atat prin oferta generoasa de spatiu, cat si si prin eficienta, calitate excelenta si prin faptul ca isi mentine valoarea in timp. Dar nu este de mirare: a avut ca exemplu Noul Golf.
PRET SPECIAL 13 412 Euro + TVA

Noul Golf Variant
1.6 TDI 105 CP
Noul Golf Variant este mai mult decat doar placut la vedere: deoarece combina siguranta cu design-ul atragator.
PRET SPECIAL 15 186 Euro + TVA

Volkswagen Jetta
1.6 Benzina 102 CP
Nu trebuie sa subestimati provocarea. In urma comparatiei directe efectuate de Auto Motor und Sport cu modelul BMW 320i, Jetta 2.0 FSI are rezultate remarcabile. Jetta nu se impune doar prin agilitate, prin caroseria sport confortabila si prin puterea dezvoltata de propulsor, ci si prin portbagajul spatios si un raport convingator intre pret si calitate.
PRET SPECIAL 13 244 Euro + TVA

Volkswagen Jetta
1.6 TDI 105 CP
Dinamica deosebita, design revolutionar, confort remarcabil. Experimentati modelul Jetta din toate perspectivele si prin toate aspectele fascinante ale acestuia. Imaginile impresionante din interior si tinuta exterioara remarcabila trezeste emotii autentice si transforma in realitate visele din lumea automobilelor. Bucurati-va de un drum parcurs cu modelul Jetta!
PRET SPECIAL 14 944 Euro + TVA

Volkswagen Passat
2.0 TDI 110 CP
Victorie garantata: Modelul Passat este pe primul loc in Europa
40 de milioane de voci sustin acelasi lucru. Modelul Passat este castigator la unul dintre cele mai importante si renumite sondaje de opinie organizate in randul cititorilor din Europa, in urma caruia 24 reviste europene din grupul AutoBild acorda distinctia Auto1 Award. Prin acest premiu, modelul Passat confirma din nou pozitia sa unica, prin conceptul deosebit. Inca din anul 1997, cea de-a cincea generatie a acestui model de succes obtinuse distinctia Auto1 Award.
PRET SPECIAL 16 848 Euro + TVA

Volkswagen Passat CC
2.0 TDI 140 CPDinamismul autentic specific unei masini sport si confortul fara compromisuri oferit de limuzine caracterizeaza personalitatea noului Passat CC. Liniile sportive sunt continuate suveran si in interiorul habitaclului, care se remarca prin oferta generoasa de spatiu, se impune prin materialele de calitate superioara, la care se poate adauga o trapa panoramica optionala care ofera o lumina aparte.
PRET SPECIAL 22 650 Euro + TVA

Tiguan Sport&Style 4 Motion
2.0 TDI 140 CP
Ofera toate caracteristicile necesare pentru un autovehicul de oras: performante sportive, solutii flexibile de spatiu si, fara indoiala, un stil remarcabil.
PRET SPECIAL 21 560 Euro + TVA

Tiguan Trend&Fun
2.0 TDI 140 CP
Si in versiunea de baza, Tiguan dispune de dotari variate care ofera un confort deosebit la drum. PRET SPECIAL 19 348 Euro + TVA

Scirocco
1.4 TSI 160 CP
Linii spectaculoase. Temperament impresionant. Tehnologia de ultima generatie. Este foarte greu sa rezistati noului Scirocco. Pentru ca argumentele sale sunt mult prea puternice.
PRET SPECIAL 19 450 Euro + TVA

Touareg V6
3.0 TDI 240 CP
O imbinare intre SUV si limuzina premium. Aceasta simbioza a reusit perfect la Touareg. Caracteristicile offroad se imbina cu eleganta iesita din comun. Generozitatea, designul stilat si materiale rafinate creeaza o ambianta exclusivista. Iar scaunele confortabile, cu materiale de calitate superioara si, optional, lemn de esenta nobila, transforma orice calatorie intr-o adevarata placere.
PRET SPECIAL 38 121 Euro + TVA

oferte VW

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2