Preview Audi A7 Sportback

imag
0

Preview Audi A7 Sportback

22.09.2010

Design emotional, caracter sportiv si tehnologie inovativa – trei caracteristice care definesc foarte sugestiv noul Audi A7 Sportback.

Constructorul din Inglostadt prezinta un nou hatchback cu cinci usi care combina eleganta sportiva a unui coupe si confortul unui sedan.

Pentru ca este un model ce apartine familiei Audi, vom regasi in acest autoturism cateva elemente reprezentative deja pentru o marca de traditie. Multe elemente specifice modelelor A6 si A8 sunt imbinate cu maiestrie sub conceptul Sportback.

Pentru ca lansarea in Romania a acestui nou model Audi din gama Sportback este aproape, a venit timpul sa va oferim o prima vedere asupra dotarilor cu care poate fi echipat.

Autoturismul va fi disponibil in doua variante de motorizare, diesel sau benzina, ambele beneficiind de cutia de viteze Stronic in sapte trepte.

A7 Sportback vine dotat in varianta standard cu multiple caracteristici Hi-Tech. Sisteme de inchidere inteligente, un sistem Infotainment complex ca MMI Radio Plus, sisteme de asistenta pentru diverse situatii, sau sistemul inteligent de recuperare a energiei sunt doar cateva dintre tehnologiile incluse in pachetul de baza.

Daca doriti insa ca experienta cu A7 Sportback sa se ridice la cele mai inalte standarde tehnologice si estetice, aveti la dispozitie multe variante optionale pentru a va bucura o masina desavarsita.

Puteti consulta aici lista de pre-vanzare care contine toate dotarile standard si optionale pentru modelul A7 Sportback.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2