Regulament MIDOCARavana

new_polo_exterieur_07
0

Regulament MIDOCARavana

7.09.2009
Campania promotionala – „MIDOCARavana” – se va desfasura in perioada 09.09.2009 – 15.09.2009. Dupa ultima zi a campaniei, si anume 15 septembrie 2009, Organizatorul nu va mai avea nici o obligatie legala in acest sens.
La promotia „MIDOCARavana” participa orice persoana doritoare care se va intalni cu reprezentantii MIDOCAR in perioada promotiei, in intervalul orar 18:30 – 22:30.
Premiile campaniei constau in: 100 de tricouri polo, 20 de crose polo, 50 de harti (harta lui Marco Polo), 100 de carti „Povestea unei pasiuni” si un test drive de 2 zile cu noul Polo, stabilite ulterior de catre organizator.
Premiile se acorda dupa timpul de rezolvare a unui puzzle cu imagine Noul Polo, astfel:

-PREMIUL 1: completare puzzle in maxim 2 minute – premiu o crosa de polo calare;
-PREMIUL 2: completare puzzle intre 2 si maxim 3 minute – premiu un tricou polo;
-PREMIUL 3: completare puzzle intre 3 si maxim 4 minute – premiu harta lui Marco Polo;
-PREMIU DE CONSOLARE: peste 4 minute – premiu carte istoria Volkswagen „Povestea unei pasiuni”.

Premiile nu pot fi inlocuite, total sau partial, cu alte obiecte, si nici nu se va putea acorda contravaloarea lor in numerar. Organizatorul nu va raspunde legal pentru eventualele defecte de fabricatie ale premiilor, pentru acestea urmand a raspunde conform legii producatorii acestor obiecte.

Premiile vor fi inmanate de catre promoteri.
In cazul in care participantii nu si-au ridicat premiile in seara in care au si castigat, ele vor putea fi ridicate de la sediul Godmother, aflat pe strada Vidin, numarul 62-64, sector 2, Bucuresti.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2