Un parteneriat in avantajul tau!

capitolium120
0

Un parteneriat in avantajul tau!

29.09.2010

In activitatea noastra, de-a lungul timpului, am avut ocazia sa interactionam cu multi oameni, fie ca acestia ne-au fost clienti sau parteneri.

In sectorul parteneriatelor am avut, si continuam sa avem, o colaborare deosebita cu cei care fac parte din echipa de brokeri de asigurari ai Capitolium Insurance Broker.

Compania, avand in portofoliu peste 14 societati de asigurari cu care colaboreaza, a reusit intotdeauna sa gaseasca pentru clientii nostri cele mai favorabile conditii de incheiere a unei polite de asigurare.

Posesorii de autoturisme care au apelat la serviciile de brokeraj ale Capitolium Insurance Broker, au scapat de partea de studiu a tuturor ofertelor de asigurare sau de negocierea tarifelor practicate de catre asigurator. De aceste procese s-au ocupat profesionistii de la Capitolium, iar clientii nostri au fost multumiti sa constate beneficiile unei astfel de colaborari.

Iata ce servicii va ofera Capitolium Insurance Broker:

  • Cautarea celor mai bune oferte de asigurare de la toti partenerii;
  • Negocierea in numele dumneavoastra a tarifului primei de asigurare;
  • Consiliere in cazul unor dosare de dauna;
  • Consiliere in alegerea celui mai potrivit tip de asigurare;
  • Informare cu privire la cele mai noi produse aparute pe piata asigurarilor;
  • Notificare inainte de expirarea politei si inaintea termenelor de plata;
  • Disponibilitate 24/7.

Vizitand site-ul www.rca-sigur.ro aveti posibilitatea de a compara si alege cele mai bune preturi pentru asigurarea masinii voastre.

Noi nu putem decat sa ne bucuram atunci cand clientii nostri au parte de promptitudine in solutionarea dosarelor de dauna, situatia fiind favorabila atat pentru acestia, cat si pentru noi. De aceea va recomandam cu incredere ca, atunci cand trebuie sa incheiati o polita de asigurare pentru un autoturism, sa apelati la profesionisti, la cei de la Capitolium Insurance Broker!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2