Un parteneriat pentru o imagine desavarsita!

CANALI
0

Un parteneriat pentru o imagine desavarsita!

11.05.2010

Asa cum constructorii germani au scris istoria industriei auto, creatorii italieni au reprezentat intotdeauna o autoritate in arta design-ului vestimentar. In acest domeniu, brand-ul CANALI are o traditie de peste 75 de ani, timp in care a ajuns o marca deosebit de apreciata pentru un public rafinat.

Design inovativ, eleganta si calitate. Acestea sunt valorile Audi pe care noi le-am regasit in fiecare piesa vestimentara de sub eticheta CANALI. Tocmai de aceea ne-am gandit ca cei care apreciaza stilul vestimentar CANALI, s-ar bucura sa conduca un autoturism marca Audi.

Pentru a facilita efectuarea unui drive-test clientilor CANALI, am pregatit un sistem special de testare a modelelor Audi. Acum, daca va doriti sa incercati una dintre masinile noastre din lista de demo-cars, nu este necesar sa va deplasati pana la showroom-ul Audi. Unul dintre consultantii nostri de vanzari va va oferi cheia autoturismului, la urmatoarea sesiune de cumparaturi, chiar in magazinul CANALI.

Aveti deci posibilitatea ca data viitoare cand probati o haina bine croita, sa incercati si o masina impecabil construita!

Totodata, stim si cat de important este pentru dumneavoastra, clientii MIDOCAR Audi, sa aveti o imagine desavarsita. De aceea, de acum veti putea beneficia de diverse avantaje oferite de partenerul nostru, magazinul CANALI.

CANALI – Bucuresti, Calea Dorobantilor nr. 196, Sector 1

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2