Va prezentam, in avanpremiera pentru Romania, modelul Amarok!

211
0

Va prezentam, in avanpremiera pentru Romania, modelul Amarok!

10.09.2010

Incepand de ieri, in cadrul Complexului Romaero Baneasa, se desfasoara targul Super Pescar – dedicat iubitorilor de sporturi in aer liber.

Echipa MIDOCAR este deja prezenta in locatie, cu o mare surpriza: modelul Volkswagen Amarok, adus pentru prima data in fata publicului din Romania.

 

Stim ca toata lumea este curioasa, stim ca este asteptat de multa vreme. Nu va putem spune ca asteptarea a luat sfarsit, deoarece lansarea oficiala pe piata autohtona inca nu a avut loc. Dar zilele acestea aveti pentru prima data ocazia sa-l vedeti si sa-l admirati live. Suntem foarte mandri sa fim noi cei care facem prezentarile!

Stim de asemenea, ca nu toata lumea a reusit sa ajunga la evenimentul nostru de prezentare a ultimului model Touareg lansat. De aceea, langa pick-up-ul marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale, ne-am gandit sa-i facem loc si noului model Volkswagen Touareg.

Acest lucru inseamna ca vom avea expuse doua modele foarte bine pregatite pentru a va impresiona in experientele off-road. Touareg i-a convins pana acum pe toti cei care l-au incercat de calitatile sale off-road, Amarok a reusit sa satisfaca chiar si cerintele echipei oficiale de asistenta a celei mai dure curse din lume – Raliul Dakar. Suntem siguri ca ambele modele vor reusi sa impresioneze si publicul din Romania!

Programul targului este de joi pana sambata intre orele 10.00-18.00 si duminica in intervalul orar 10.00-16.00. Pe tot parcursul evenimentului, la standul echipei MIDOCAR veti putea examina si admira cele doua masini.

Noi va asteptam cu drag!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2