VERIFICA-TI MASINA GRATUIT! FII PREGATIT PENTRU IARNA!

VERIFICAR-GEATUITA-2
0

VERIFICA-TI MASINA GRATUIT! FII PREGATIT PENTRU IARNA!

30.10.2009

Campania sezonului rece la MIDOCAR Vitan
In weekendu-rile 7-8 si 14-15 noiembrie usile noastre raman deschise pentru toti prietenii MIDOCAR. Te invitam sa petreci si tu o jumatate de ora alaturi de noi pentru a-ti face verificarea de iarna. Fie ca esti posesorul unui Volkswagen sau al unui Audi, noi iti oferim acest serviciu in mod gratuit.
Pentru ca stim ca weekend-ul este facut pentru destindere si pentru a petrece timpul intr-un mod cat mai placut, ne-am gandit sa-ti propunem un drive test. Poti alege tu modelul pe care vrei sa-l incerci dintre cele disponibile: noul Polo, noul Golf, Passat, Scirocco sau noul model A5 Sportback – sunt cateva dintre autoturismele pe care ti le putem oferi pentru drive test.
Daca esti pasionat de mecanica auto, suntem convinsi ca ti s-ar parea mai interesant ceea ce se intampla in service-ul MIDOCAR. Tocmai de aceea te invitam alaturi de colegii nostri pe care poti sa ii asisti cat timp ei verifica daca totul e in regula cu masina ta.
Invitatia noastra se adreseaza atat cunoscutilor cat si celor care inca nu ne-au trecut pragul. E cea mai buna ocazie sa vii la noi, sa ne cunoastem si poate sa ne imprietenim!
Asteptam deci un semn de la tine ca sa te putem programa. Lista completa cu autoturismele disponibile pentru drive test o gasesti pe site-ul nostru www.midocar-vitan.ro.
Dupa ce te hotarasti, suna-ne la 0750 236 400, sau trimite-ne un e-mail pe adresa midocar@midocar.ro.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2