Volkswagen extinde parteneriatul cu Red Bull

3
0

Volkswagen extinde parteneriatul cu Red Bull

03.06.2010

Fiind sponsorul global al Red Bull Air Race, Volkswagen isi extinde parteneriatul strategic cu Red Bull. Incepand cu concursul ce va avea loc in curand, in 6 iunie, la Windsor, Canada, producatorul auto din Wolfsburg se prezinta ca partener automobilistic al intrecerii originale ce se va desfasura in aer.


Marcile Volkswagen si Red Bull sunt de peste sase ani active ca si parteneri in sporturile deiînaltă performanţa. Din 2004, sigla companiei austriece de bauturi a fost partenerul constant al echipei de succes, Race Touareg, care, de curand, in luna ianuarie a acestui an, a inregistrat o tripla victorie la cel mai dur raliu-maraton, Dakar. Partenerii isi extind acum colaboarea de succes chiar si mai mult: incepand cu concursul ce va avea loc in curand, in 6 iunie, la Windsor, Canada, Volkswagen va susţine intrecerea ca sponsor global, fiind prezent cu masini si branding.

“Sportul cu motor – atat pe pamant, cat si in aer – simbolizeaza competiţie sportiva, dar in aceeasi masura si inovatie tehnica. Exact aceste caracteristici corespund si modelelor noastre sport”, spune Jörn Hinrichs, Managerul departamentului Experience Marketing de la Volkswagen. „La Volkswagen sponsorizarea evenimentelor atractive, orientate spre client si emotionale este o traditie. Un exemplu ar fi intalnirea GTI de la Wörthersee, care a avut loc recent si care a atras circa 120.000 vizitatori. Astfel, Red Bull Air Race constituie un mediu ideal pentru a ne prezenta unui public mai larg marca si modelele noastre sport, precum Scirocco R.”

Alaturi de sponsorizarea globala a Red Bull Air Race, Volkswagen este implicata si ca sponsor al echipei pilotului german Matthias Dolderer. El va concura la intrecerile urmatoare avand pe avionul sau sigla marcii auto de la Wolfsburg.

Red Bull Air Race are loc din 2005 ca serie globala de intreceri de inalta viteza. Mai mult de 3,5 milioane de persoane au participat anul trecut ca spectatori la intreceri, iar alte 270 milioane au urmarit evenimentele la TV. Anul acesta, intrecerile vor avea loc in opt tari, pe cinci continente. Urmatoarea intrecere va avea loc la Windsor, Canada, in 6 iunie, urmata de o alta, in 20 iunie, la New York (Statele Unite). In Germania, Red Bull Air Race va avea loc in 8 august pe circuitul de intreceri Lausitzring. Pilotii vor zbura in capitala Ungariei, Budapesta, in data de 20 august; iar sezonul se va incheia cu intrecerea din Portugalia din 5 septembrie.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2