Volkswagen, prieten oficial Hospice Casa Sperantei

Predare-Transporter-Hospice-Casa-Sperantei
0

Volkswagen, prieten oficial Hospice Casa Sperantei

27.05.2010

Volkswagen a donat Fundatiei Hospice Casa Sperantei un Transporter Kombi

Hospice Casa Sperantei va folosi autovehiculul pentru a transporta copiii cu boli limitatoare de viata la diverse activitati regulate, desfasurate la centrul fundatiei din Bucuresti. Majoritatea acestor copii nu pot merge la scoala, iar microbuzul Volkswagen le va da sansa sa se joace cu alti copii, asa cum este normal. Hospice Casa Sperantei ingrijeste 40 de copii in Bucuresti si alti 140 de copii in Brasov. Transporter-ul va fi folosit in special in Bucuresti si ocazional in Brasov, pentru tabere de vara si excursii.

La predarea oficiala au participat domnii Brent Valmar, Günther Seifert – Directori Generali Porsche Romania, Eugen Grigoras, Brand Manager Volkswagen Autovehicule Comerciale, George Ungureanu, Director Executiv Hospice Casa Sperantei, James Niblett, Director Campanie.

“Apreciem foarte mult activitatea Hospice Casa Sperantei, iar aceasta donatie este un prim pas al colaborarii noastre. Volkswagen este una dintre cele mai active marci auto pe plan social, iar prin acest gest firesc ne exprimam inca o data preocuparea pentru toti aceia care au nevoie de sprijin.”, declara dl. Brent Valmar, Director General Porsche Romania.

Fundatia Hospice Casa Sperantei asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa in judetul Brasov si in Bucuresti, pentru copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale dar si pentru adulti cu boli oncologice. Peste 1000 de pacienti sunt ingrijiti la Casa Sperantei in fiecare an. Hospice Casa Sperantei este initiator al parteneriatului cu Ministerul Sanatatii pentru dezvoltarea unui Plan National de Paliatie.

In anul 2002 Hospice a fost declarat centru de excelenta in ingrijirea paliativa in Europa Centrala si de Est, pentru implicarea in dezvoltarea in Romania a unei structuri de servicii medicale destinate bolnavilor incurabili.

Volkswagen s-a implicat de-a lungul timpului in multe proiecte de responsabilitate sociala, printre care: Plantarea a 55.000 copaci in zonele afectate de desertificare, din judetul Calarasi, sustinerea Federatiei Romane de Baschet, in calitate de Sponsor Oficial, si a Maratonului Bucuresti 2009 si 2010.


Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2