Am devenit service autorizat Skoda!

skoda-700
0

Am devenit service autorizat Skoda!


28.01.2011

Suntem bucurosi sa anuntam ca incepand de saptamana aceasta, am devenit service autorizat al marcii Skoda!

Stim ca nu suntem singurii care avem motiv de bucurie. Multi dintre clientii nostri actuali, care detin mai multe autoturisme din grupul Volkswagen AG, ne-au solicitat de multe ori disponibilitatea de a ne ocupa si de celelalte masini ale acestora. In majoritatea cazurilor solicitarile au venit pentru masinile marca Skoda.

Asa ca am facut o analiza atenta a posibilitatilor noastre. Aici ne referim la capacitatea atelierului de service, la dotarile tehnice si la calificarea celor care fac parte din echipa de service MIDOCAR Vitan. Am ajuns la concluzia ca avem cu ce si cu cine si ne-am propus ca obiectiv obtinerea acestui parteneriat de service autorizat Skoda, pentru locatia din Vitan.

Rezultatul demersurilor noastre nu a intarziat prea mult sa apara si iata-ne, incepand cu bine noul an! De acum, echipa noastra va sta la dispozitie pentru toate tipurile de operatiuni de service, inclusiv inspectia tehnica periodica pentru trei marci auto: Audi, Volkswagen si Skoda.

Ceea ce mai trebuie sa stiti, este ca ne-am prelungit programul de functionare al service-ului, pentru MIDOCAR Vitan. Va asteptam de luni pana vineri intre orele 07.00 – 18.00 si sambata, de la 08.00 la 13.00.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2