Noua Jetta prezenta in showroom-urile MIDOCAR

Picture-003-Small
0

Noua Jetta prezenta in showroom-urile MIDOCAR

03.02.2011

Noul model Volkswagen Jetta e prezent in showroom-urile MIDOCAR Otopeni si MIDOCAR Vitan.

Noua Jetta este cu totul diferita fata de generatia precedenta: atat in ceea ce priveste designul, dar si specificatiile tehnice cu care se lauda actualul model.

Cu un exterior atragator si elegant, specific unei limuzine, Jetta va impresiona inca de la prima vedere. Asa cum s-a intamplat si azi, inca din primele momente dupa ce am expus-o in showroom.

Pe langa elementele atractive din punct de vedere estetic, noua generatie Volkswagen Jetta vine cu un nivel de inteligenta ridicat. Sistemele de asistenta care vor ajuta la reglarea automata a luminilor de drum (Light Assist), la manevrarea cu usurinta a masinii cand vine vorba de pornirea din rampa, sau la mentinerea cu usurinta a vitezei constante la drum lung (Tempomatul), sunt doar cateva dintre solutiile folosite de catre inginerii Volkswagen pentru ne face o placere din orice drum parcurs la volanul noului model.

Aici poti vedea lista de dotari a masinii prezente in showroom-uri. Noua Jetta in nuanta argintie se afla la MIDOCAR Vitan, iar cea pe negru la MIDOCAR Otopeni. Poti sa vii oricand, in timpul programului nostru, sa o admiri live. Echipele noastre de vanzari iti stau la dispozitie pentru toate informatiile de care ai nevoie.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2