Iti echipam masina cu servicii complete!

avatar-servicii-complete1
0

Iti echipam masina cu servicii complete!

04.02.2011

Nu este prima data cand spunem asta, insa acum vrem sa punem si mai mult accentul pe faptul ca suntem o companie care ofera servicii complete in domeniul auto.

Atunci cand vine vorba despre o masina, trebuie sa luam in considerare cateva aspecte. Top trei cele mai importante sunt: de unde o cumparam, unde o intretinem si cum o dam mai departe.

La MIDOCAR se gaseste rezolvarea oricareia dintre cele trei situatii.

Atunci cand sunteti in cautarea unui autoturism, la MIDOCAR veti gasi consilieri dedicati, care va vor ajuta sa luati cea mai potrivita decizie. Fie ca aveti nevoie de un autoturism sau de o autoutilitara, o masina noua sau una de ocazie, consilierii nostri va vor oferi suportul de care aveti nevoie in alegerea modelului si a unei solutii de finantare cat mai convenabila pentru fiecare dintre voi.

Odata ce ati devenit posesorul unei masini, trebuie sa va ganditi si cui o veti incredinta pentru a o mentine cat mai aproape de forma initiala. Indiferent de marca masinii, este de preferat ca aceasta sa fie intretinuta sau reparata intr-un service autorizat de catre fabricantul acesteia. La MIDOCAR se pot efectua toate tipurile de operatiuni de service, la standardele fabricantilor marcilor auto Audi, Volkswagen, si incepand de anul acesta, si Skoda. De asemenea, la noi veti putea gasi si piese de schimb si accesorii originale pentru aceste marci.

Aproape nicio masina nu se doreste a fi pastrata pentru totdeauna in posesia aceluiasi proprietar. Din diverse motive, la un moment dat, ne dorim sa ne schimbam masina. In acest caz, cea mai simpla solutie este sa ne folosim de sistemul buy back. La MIDOCAR, prin divizia Weltauto, puteti beneficia de acest serviciu.

Din punctul nostru de vedere acestia sunt cei mai importanti trei factori, atunci cand vine vorba de servicii auto. Pentru ca ne-am straduit sa va putem oferi cate o solutie la fiecare dintre cele trei probleme, sustinem ideea ca la MIDOCAR iti echipam masina cu servicii complete!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2