Audi A1, in sfarsit!

0

Audi A1, in sfarsit!

11.02.2010
Ieri, in cadrul salonului de la Geneva, a fost prezentat in sfarsit Audi A1. Mult asteptatul model fabricat in Bruxelles este primul automobil din clasa sa, care face parte cu adevarat din segmentul premium.
Asteptarea insa nu a luat sfarsit, deoarece comercializarea acestui model in Romania va incepe in ultimul trimestru al acestui an.
Pana atunci insa, aveti la dispozitie un microsite foarte ofertant, dedicat acestei masini. Locul de joaca perfect pentru cei care sunt deja fani ai modelului.
Dupa cum se stie deja, Audi A1 a fost promovat ca fiind un model cameleonic, oferind posibilitati diverse de personalizare. Acum poti afla ce varianta de design a lui A1 ti se potriveste cel mai bine prin Style Adviser. Aici ti se propune cea mai potrivita optiune pentru tine, pe baza unor criterii ce tin de look-ul tau, hobby-ul pe care il preferi si decorul urban care te inspira pe tine cel mai mult.
Daca nu esti multumit cu propunerea primita, in sectiunea Customizer, poti “desena” tu un Audi A1, asa cum iti place tie, incepand de la roti pana in varful eleronului. In acest fel poti participa la concursul online organizat de Audi, al carui premiu este chiar noul model.
Ceea ce ne-a placut noua cel mai mult, este sectiunea Take a ride. Vrei sa vezi cum ti-ar sta intr-un A1? Atunci fa o plimbare virtuala, pentru ca la finalul ei vei primi cateva instantanee cu tine la volan, pe care la poti descarca foarte usor.
Pana in septembrie, cand veti putea vedea si incerca modelul A1 in showroom-ul MIDOCAR, noi va invitam sa faceti cunostinta la nivel virtual, printr-un simplu click.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2