Preview Audi A8

0

Preview Audi A8

09.02.2010

Avand in vedere ca lansarea in Romania se apropie, momentul in care veti putea vedea noul model A8 chiar in showroom-ul MIDOCAR Vitan nu este departe. Iata un preview a unui autoturism ce va satisface cele mai inalte standarde, inca din dotarile standard:
Jante aliaj 8Jx18, design 7 brate, anvelope 235/55 R 18.
Audi Drive Selectează adapteaza caracteristicile autoturismului la conditiile de rulare prin reglarea suspensiei pneumatice, a directiei, a pedalei de acceleratie si a modului in care sunt schimbate treptele de viteza. Disponibil cu 3 setari pre-configurate: Comfort, Automatic si Dinamic.
Scaune fata cu reglaj electric in 12 directii (inaltime, adancime, inclinare sezut si spatar, reglaj lombar).
Computer de bord cu ecran color 7″ aflat in raza vizuala a soferului, intre ceasurile de bord, cu indicarea informatiilor furnizate de sistemele de asistenta, a treptelor de viteza, a temperaturii exterioare si a altor informatii disponibile in functie de echiparile optionale comandate (navigatie, asistent vedere pe timp de noapte, Audi adaptive cruise control cu functie stop&go, meniu telefon). Functia de iluminare este automata.
Audi pre sense basic analizeaza datele furnizate de sistemele de siguranta si ia masuri preventive in cazul detectarii iminentei unui accident (strange centurile de siguranta, activeaza semnalele de avarie si inchide geamurile si trapa (daca a fost comandata).
Faruri Xenon Plus cu reglare automata a bataii farurilor si instalatie de spalare a farurilor.
Instalatie de climatizare automata cu ventilare indirecta si reglaj automat in functie de intensitatea soarelui, cu reglare separata a temperaturii pentru zona picioarelor si a capului, atat pentru sofer cat si pentru pasager. Contine functie de recirculare normala si automata, filtru de praf si polen si are 3 tipuri de reglaj pre-configurat: delicat, mediu si intensiv.
Acestea sunt doar cateva din dotarile cu care va fi echipat modelul in varianta standard, dar puteti cerceta in detaliu lista completa de prevanzare Audi A8, ce include si dotarile optionale pe care le puteti alege pentru aceasta masina.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2