Audi A1 in mini-seria „The Next Big Thing”

a1
0

Audi A1 in mini-seria „The Next Big Thing”

15.07.2010

Prin lansarea modelului A1, Audi patrunde pe un nou segment de piata, adresandu-se acum publicului tanar, cu un model al clasei mini. Tocmai datorita acestui fapt, am avut parte de o noua abordare in lansarea unui produs, mult mai atragatoare decat modalitatile clasice.

Mini-seria intitulata „The Next Big Thing” a facut senzatie in fiecare zi de marti in perioada 4 mai – 8 iunie, odata cu lansarea a cate unui nou episod. In rolurile principale ne-au incantat Justin Timberlake, cunoscut deja pentru rolul lui de ambasador al marcii Audi pentru modelul A1, alaturi de frumoasa Dania Ramirez.

Personajele principale, John si Toni, pornesc intr-o aventura plina de suspans, care in final, ii va schimba radical viata tanarului John. Pe tot parcursul esacapedei John si Toni sunt insotiti de noul model A1, alaturi de care au parte de cateva curse spectaculoase, pline de adrenalina. Finalul povestii ne ofera un deznodamant surpinzator, demn de scenariul unui film de succes de la Hollywood.

Pe microsite-ul Audi A1, veti gasi o intreaga sectiune dedicata mini-seriei, materiale bonus, cadre care nu au fost incluse in varianta finala si aveti posibilitatea sa urmariti toate episoadele legate intr-un singur film.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2