Masina preferata a lui Tony Stark

Tony-Stark
0

Masina preferata a lui Tony Stark

19.07.2010

Tony Stark a gasit in Audi R8 Spyder partenerul perfect pentru cursele pe care le implica actiunea din continuarea blockbuster-ului Iron Man. De ce alegerea optima a masinii unui erou ca Iron Man se infatiseaza in modelul R8 Spyder?

Pe microsite-ul Audi dedicat peliculei veti gasi explicatiile pentru care R8 Spyder a devenit masina preferata a lui Tony Stark.

Costumul prin care Tony Stark devine Iron Man este rezultatul celor mai inovatoare tehnologii din domeniul roboticii. La fel si Audi R8 Spyder, produsul unei traditii de 100 de ani de „progres prin tehnologie”, reprezinta un varf de performanta in domeniul auto.

Prima sectiune a microsite-ului, „Home Explore”, va ofera detalii despre modul in care sunt realizate costumul lui Iron Man, respectiv super masina sa.

In modelul R8 Spyder sunt desavarsite calitatile specifice marcii Audi: sistemul Quattro, Audi Space Frame – materialul despre care concurenta a considerat ca este imposibil de obtinut, performantele impresionante din ultimii 70 de ani in cadrul competitiilor de motorsport, cum e cursa de anduranta de 24 de ore de la Le Mans.

Veti afla cu uimire ca performantele sunt realizate de catre o masina asamblata in cea mai mare parte in mod manual. Dr. Ulrich Eritt – seful liniei de productie Audi R8 explica modul in care se lucreaza si plusul adus de factorul uman in ceea ce priveste standardele ridicate de calitate.

A doua sectiune a site-ului este zona de competitie „Challange”, unde toata lumea este binevenita in laboratorul de inovatii a lui Tony Stark. Recent pe teritoriul S.U.A. s-a desfasurat un concurs in care s-au cautat idei inovatoare, pentru a avea o lume mai buna. Vedeti aici ideile castigatoare, dar si pe toate celelalte participante la concurs.

Si in afara platourilor de filmare, interpretul eroului Iron Man, Robert Downey Jr., prefera sa conduca Audi R8 Spyder – nu doar o masina fantastica dintr-un film, ci o masina fantastica in lumea reala!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2