Exporom organizeaza „Auto & Moto Show”

cats
0

Exporom organizeaza „Auto & Moto Show”

In perioada 9-12 mai, in pavilionul expozitional de 12.000 mp din incinta Exporom, are loc cea de-a doua editie Auto & Moto Show. Evenimentul aduce in fata publicului pasionat un adevarat spectacol pe patru roti.

Auto & Moto Show duce mai departe conceptul evenimentelor auto de drift, racing, off-road si car audio, reunind deopotriva si importatori si distribuitori de automobile si motociclete, ATV-uri si skijeturi, echipamente si dotari, accesorii, componente auto, piese de schimb, consumabile, echipamente service si spalatorii auto, companii de finante si asigurari, servicii post vanzare etc.

Manifestatia debuteaza cu un eveniment neconventional, Cupa Presei la Buggy si promite sa va ofere un week-end aventuros.

Accesul in spatiul expozitional se va face pe baza unui bilet de intrare, iar transportul vizitatorilor va fi gratuit.

 

Incepand din luna martie, MIDOCAR este partener al evenimentelor organizate de EXPOROM, cel mai nou complex expozitional din tara. Urmariti-ne pe blog si pe pagina de Facebook pentru a afla cum puteti castiga invitatii la Auto Moto & Show.

Update:

In urma concursului organizat pe Facebook, castigatorii invitatiilor duble, care le asigura accesul la Exporom in toate cele 4 zile ale evenimentului, sunt:

1. Madalin Vladescu
2. Nicoara Geanina-Anamaria
3. Tomita Andrei
4. Chiosa Bogdan-Gabriel
5. Ochiuz Florina
6. Popa Florin
7. Bolocan Ovidiu-Constantin
8. Calin Cristian-Iulian
9. Tanase George
10. Rosca Daniel

Toti castigatorii vor fi contactati de un reprezentant MIDOCAR pe adresa de e-mail cu care s-au inscris in concurs.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2